Παρασκευή , 8 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Πρώτη νίκη για τις γυναίκες της Προοδευτικής

Πρώτη νίκη για τις γυναίκες της Προοδευτικής

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής γυναικών πέτυχε η Προοδευτική Περάματος, η οποία επικράτησε του Εργοτέλη με σκορ 2-0.

Οι γηπεδούχες μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 4’, όταν η Βοΐλα κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, το εκτέλεσε η ίδια και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Λιατίφη. Η υπεροχή της Προοδευτικής καρποφόρησε στο 22’, με τη Βοΐλα να παίρνει την μπάλα από θέση πλάγια δεξιά, να συγκλίνει στον άξονα και με ένα ασύλληπτο σουτ με το αριστερό να νικάει τη Λιατίφη για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης πήρε μέτρα στο γήπεδο και απείλησε, κυρίως, με στημένα, η Συμεωνίδη όμως βρέθηκε σε ετοιμότητα όταν χρειάστηκε. Σημαντικότερη στιγμή για την ομάδα του Ηρακλείου ήταν η σέντρα-σουτ της Ξέρα στο 55’, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις η Μπάσκα, η οποία συνέλαβε κοιμώμενη την άμυνα του Εργοτέλη μετά από εκτέλεση φάουλ της Νικοπούλου, βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε την Λιατίφη.

Διαιτησία: Τζάμος (Τριανταφυλλίδης-Πρεσπάρης)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Β. Καλτσής): Συμεωνίδη, Γιωτίτσα (70’ Μιχαηλίδη Π.), Νικοπούλου, Υφαντή, Αρσένη, Παπαδημητρίου, Σκούρου, Ντόκου (85’ Νικολάου), Βοΐλα, Μπάσκα, Μιχαηλίδου Ε. (65’ Ράπτη)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Δούκα) : Λιατίφη, Καμαρίτη, Τσώνη, Σαμιωτάκη, Ξέρα, Κωτσάκη, Χαριτάκη (87’ Ηλιάδη), Παχάκη, Φουκάκη, Δρακωνάκη, Δρακογιαννάκη

Β. Καλτσής: «Πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια»

Μετά το τέλος του αγώνα, σε δηλώσεις του ο προπονητής του Περάματος, Βασίλης Καλτσής, σημείωσε: «Ήταν η πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα και σίγουρα θα μας βοηθήσει αρκετά για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε. Δείξαμε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, πεποίθησή μου όμως είναι ότι έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για το πού κρίθηκε το ματς, τόνισε: «Ήμασταν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια και εκμεταλλευτήκαμε το καλό μας διάστημα, σε αντίθεση με τον αντίπαλο που μπορεί να είχε την κατοχή, δεν είχε όμως ουσία στο παιχνίδι του».

Τέλος, για το επικείμενο ματς με τον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Από αυτά τα ματς έχουμε μόνο να κερδίσουμε ασχέτως αν δεν πάρουμε βαθμούς ή δεν πετύχουμε κάποιο γκολ».

Δείτε Επίσης

Πέτρος Μπελέρης στο Δ/Ρ : «Η δίκη και η απόφαση είναι «μία τιμωρία της ελεύθερης ψήφου. Μία τιμωρία της δημοκρατίας….»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πράξης της δίκης ΠΑΡΩΔΙΑ  και την καταδικαστική απόφαση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments