Σάββατο , 23 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Πρώτη συμμετοχή του δήμου Νικολάου Σκουφά στην «Πανηπειρωτική 2016

Πρώτη συμμετοχή του δήμου Νικολάου Σκουφά στην «Πανηπειρωτική 2016

DHMOSΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Σε ανακοίνωση του δήμου Νικολάου Σκουφά για την συμμετοχή του δήμου στην Έκθεση  «Πανηπειρωτική 2016» ,τονίζεται:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση «Πανηπειρωτική 2016» η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων από τις 14 έως 22 Μαϊου. Η «Πανηπειρωτική» διοργανώνεται ετησίως από την εταιρία ΄΄ΚΥΚΛΟΣ΄΄ και διενεργείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και του Δήμου Ζίτσας.

Η διεθνής αυτή έκθεση η οποία προσελκύει κάθε χρόνο 60.000 έως και 70.000 άτομα, έχει ως κύριο μέλημα την προβολή των παραδοσιακών τοπικών προϊόντων και την προώθηση του τοπικού στοιχείου κάθε Νομού, με σκοπό αυτοί να γίνουν ελκυστικοί σε ελληνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά συμμετείχε για πρώτη φορά στην «Πανηπειρωτική 2016». Οι εκθέτες οι οποίοι προσέφεραν τα προϊόντα τους με μεγάλη προθυμία και χαρά είναι οι εξής: ΔΕΑΣ, INTERCOMFOODS, ΓΑΤΣΙΟΣ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ , ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΤΑ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΡΤΑΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΡΤΑΣ, Β.ΓΕΙΤΟΝΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. Τους ευχαριστούμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

 

Από αριστερά προς τα δεξιά εικονίζονται: Ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν.Θεσπρωτίας κ. Βασίλειος Γιόγιακας, ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, η Περιφερειακή Σύμβουλος της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου κ. Γιούλα Μητροκώστα, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Θωμάς Μπέγκας, ο Βουλευτής Σύριζα Ν.Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Στέφος και ο Δήμαρχος Ζίτσας κ. Μιχάλης Πλιάκος.

 

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments