Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Π.Μάργαρης: Θα υπάρξει βαθιά ψυχή σ’ αυτή την συναυλία

Π.Μάργαρης: Θα υπάρξει βαθιά ψυχή σ’ αυτή την συναυλία

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–   “Θα υπάρξει βαθιά ψυχή σ’ αυτή την συναυλία ” . Με αυτή τη φράση αναφέρθηκε ο  διεθνούς φήμης κλασικός κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης, σε συνέντευξή του (ΕΔΩ) στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων, στην σημερινή συναυλία με την συμμετοχή του ίδιου και της Ελένης Βιτάλη, με τίτλο “Στιγμές..” που θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα “Β.Πυρσινέλλας”, στα Γιάννενα στις 21.30.

Η Ελένη Βιτάλη, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες των τελευταίων δεκαετιών, θα συναντηθεί επί σκηνής με τον διεθνούς φήμης κλασικό κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη. Οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία τους, καθώς και τραγούδια που αγαπούν.

Ένα μυσταγωγικό, γεμάτο πάθος ταξίδι, μουσικής και αισθήσεων. Η παράσταση “Στιγμές” θα παρουσιαστεί σε ιδιαίτερους χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως κάστρα, αρχαία θέατρα, εκκλησίες και άλλους, ιδιαίτερους ιστορικά, τόπους.

Ο Παναγιώτης Μάργαρης σχολίασε την πολιτιστική πραγματικότητα σήμερα στην χώρα μας ,τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το κοινό για τις καλλιτεχνικές δημιουργίες, έκανε λόγο όμως για “ακατάλληλους ανθρώπους που είναι σε κομβικές θέσεις στον πολιτισμό”, και  μίλησε , με βάση και την προσωπική του εμπειρία για “σκάνδαλα” στο Φεστιβάλ Αθηνών εκ μέρους του διευθυντή του Φεστιβάλ

 Η σημερινή συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 15€  Γενική Είσοδος:18€

Σημεία Προπώλησης: Ταμείο Πνευματικού Κέντρου

Βιβλιοπωλείο Αναγνώστης Πυρσινέλα 11

Βιβλιοπωλείο Χαρτέξ Πλατεία Δημοκρατίας

Βιβλιοπωλείο Κουμπλομάτης Ναπολέων Ζέρβα 6

Ticket Services

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments