Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Συνεντεύξεις Ραδιοφώνου / Π.Μπούγιας (ΠΟΤΑΜΙ):”Βραδύτητα και αποτυχία σε τολμηρές μεταρρυθμίσεις,ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στον διορισμό στο δημόσιο τομέα του κομματικού στρατού”

Π.Μπούγιας (ΠΟΤΑΜΙ):”Βραδύτητα και αποτυχία σε τολμηρές μεταρρυθμίσεις,ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στον διορισμό στο δημόσιο τομέα του κομματικού στρατού”

pet Σε συνέντευξή του σήμερα στην εκπομπή ”ό,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος)ο κ. Πέτρος Μπούγιας , Περιφερειακός Συντονιστής  Ιωαννίνων από το ΠΟΤΑΜΙ στο  νομό Ιωαννίνων ,τόνισε : ”Η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν θέλει ρήξη. Αυτοί που την επιθυμούν είναι το κομματικό ακροατήριο της συγκυβέρνησης. Δυστυχώς μετά από 4 και πλέον μήνες διαπραγμάτευσης, παρατηρείται από την πλευρά της κυβέρνησης ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στον διορισμό στο δημόσιο τομέα του κομματικού της στρατού (συνεχίζοντας τη ρουσφετολογική πολιτική που καθιερώθηκε επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ)  και βραδύτητα και αποτυχία σε τολμηρές μεταρρυθμίσεις αλλά και στην επίτευξη συμφωνίας-ανάσας με τους Ευρωπαίους εταίρους.  “Να Κάνεις το Ίδιο πράγμα συνέχεια και να περιμένεις άλλο αποτέλεσμα είναι παράνοια” έλεγε ο Αϊνστάιν. Ας ελπίσουμε ότι την ύστατη στιγμή θα επικρατήσει η λογική. Η σύγκλιση όλων  των πολιτικών αρχηγών που προτείνει το Ποτάμι  υπό τον ΠτΔ είναι το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση…”make music movie

Δείτε Επίσης

Η Banda Entopica με νέο δίσκο στη “Μουσική Κερασιά”

Από: ΕΒΙΤΑ ΘΕΟΧΑΡΗ/ EVITA THEOCHARI Ακούστε εδώ τη νέο ραδιοφωνικό αφιέρωμα στην εκπομπή Μουσική Κερασιά για την ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments