Κυριακή , 10 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Σήμερα θα ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα μέσω ΕΣΠΑ για τους Παιδικούς -Βρεφονηπιακούς Σταθμούς & ΚΔΑΠ ΜΕ.Α του Δήμου Ιωαννιτών

Σήμερα θα ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα μέσω ΕΣΠΑ για τους Παιδικούς -Βρεφονηπιακούς Σταθμούς & ΚΔΑΠ ΜΕ.Α του Δήμου Ιωαννιτών

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιωαννιτών ανακοινώνει ότι σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου θα ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» ΕΣΠΑ 2019 – 2020 στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης (www. eetaa.gr).

Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν την κατάσταση της αίτησής τους (προσωρινά αποτελέσματα) στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Σημειώνεται πως από το Σάββατο 13 έως και την Τετάρτη 17 Ιουλίου και μέχρι τις 24:00 μπορούν να υποβληθούν ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή της Ε.Ε.Τ.Α.Α., από τις/τους αιτούσες/αιτούντες οι ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι που έχουν καταθέσει αίτηση για τους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς & ΚΔΑΠ ΜΕ.Α του Δήμου Ιωαννιτών και επιθυμούν να υποβάλλουν ένσταση, μπορούν να απευθυνθούν στη διεύθυνση του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών (Αβέρωφ 6, 3ος όροφος, γραφείο 5, Αθ. Γκουγιάννος & Κατσουλίδη Μαρίνα, τηλ: 26510 54405 & 54407).

Οι οριστικοί πίνακες αποτελεσμάτων αναμένεται να ανακοινωθούν την Κυριακή 21 Ιουλίου.

Δείτε Επίσης

Πέτρος Μπελέρης στο Δ/Ρ : «Η δίκη και η απόφαση είναι «μία τιμωρία της ελεύθερης ψήφου. Μία τιμωρία της δημοκρατίας….»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πράξης της δίκης ΠΑΡΩΔΙΑ  και την καταδικαστική απόφαση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments