Τετάρτη , 27 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Σαρωτικές αλλαγές ετοιμάζει ο Σαββίδης

Σαρωτικές αλλαγές ετοιμάζει ο Σαββίδης

 

Πολύ στενοχωρημένος είναι ο Ιβάν Σαββίδης, βλέποντας ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε απώλεια και τρίτου στόχου, δηλαδή του πρωταθλήματος, που αποτελεί και τον πρώτο σε προτίμηση. Το βράδυ της Κυριακής μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα έγινε σύσκεψη, η οποία ήταν μικρής χρονικής διάρκειας. Όλον αυτόν τον καιρό που βρίσκεται στην ομάδα όταν ξεκινάει να μιλάει σε διαδικασία ενημέρωσης, δεν… σταματάει. Ακόμα και αν επικοινωνεί με τους ανθρώπους του συλλόγου μέσω skype. Αυτό δεν συνέβη όμως προχθές, επειδή δεν είχε πολλά να πει, αλλά και λόγω του ότι δεν είχε όρεξη να πει πολλά.

Οι άμεσοι συνεργάτες του, που τον ξέρουν καλά και τον έχουν ζήσει, αντιλαμβάνονται ότι δεν πρέπει να είναι ήρεμοι για αυτόν τον λόγο, συνυπολογίζοντας και το γεγονός ότι αποχώρησε την Κυριακή από την Τούμπα, χωρίς να κάνει δηλώσεις. Εκτιμάται ότι αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» χάσει από τον Ατρόμητο το Σάββατο (15/12, 19:30 ) στο Περιστέρι θα δρομολογηθούν εξελίξεις στην ομάδα. Θα «πάρει» κεφάλια ο Ιβάν και μάλιστα αρκετά. Το πρώτο θα είναι το Άγγελου Αναστασιάδη.

Όπως αναφέρεται στον «Τρελός του Χωριού» της «SportDay», μπορεί ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ να τον στήριξε πρόσφατα, δηλαδή μετά το ήττα από τον ΟΦΗ, όταν και παραιτήθηκε (είχε ενημερώσει παίκτες και Αγγελίδη από το ημίχρονο, όπως δήλωσε), αλλά δεν αναμένεται να κάνει το ίδιο να έρθει νέα ήττα, με τους «μπλε», που θα φέρει σε κίνδυνο και τη δεύτερη θέση.

Μάλιστα, αν γίνει τέτοια αλλαγή άμεσα, αναμένεται ο 62χρονος τεχνικός να αντικατασταθεί από συνάδελφο του, που κατάγεται από την Ιβηρική χερσόνησο.

«Ράκος» ο Σαλπιγγίδης

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι τον τελευταίο καιρό ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, σύμφωνα με τη «Live Sport». Σε αυτό έχει παίξει ρόλο ένα προσωπικό πρόβλημα, αλλά και οι αποδοκιμασίες των φίλων του ΠΑΟΚ, που αλήθεια είναι ότι δεν έπαψαν να υπάρχουν και στις καλές ημέρες. Βεβαίως, τώρα έχουν φουντώσει, ενώ ο διεθνής επιθετικός δεν κάνει καλή σεζόν.

Υπάρχουν και ευχάριστα στον ΠΑΟΚ, καθώς αναμένεται να επιστρέψει σήμερα (μετά από καιρό) στις προπονήσεις ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Πηγή: sport-fm.gr

Δείτε Επίσης

Συνάντηση του Θωμά Μπέγκα με μέλη του συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ

Συνάντηση με μέλη του αθλητικού συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments