Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Σειρά επαφών στην Αθήνα του Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη για θέματα της Άρτας

Σειρά επαφών στην Αθήνα του Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη για θέματα της Άρτας

SYNANTHSH ATHINA

 

Σειρά επαφών με στελέχη Υπουργείων είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, για θέματα του Δήμου.

Ο κ. Τσιρογιάννης είδε τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε για την δημοπράτηση του κόμβου στην πλατεία Ζέρβα και την ανακατάταξη του Οδικού Δικτύου από την Γέφυρα Καλογήρου μέχρι την Γέφυρα Ζούτου από πρωτεύουν εθνικό σε τριτεύων εθνικό δίκτυο, καθώς και την Ευγενία Φωτονιάτα, Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και του Ταμείου Συνοχής.

Στη συνάντηση με τον Ηλία Ξανθάκο, Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομίας, τέθηκαν επί τάπητος τα θέματα των αποζημιώσεων από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Φεβρουαρίου, ενώ στη συνάντηση στην Γενική Γραμματεία Υδάτων με τον Γενικό Γραμματέα Υδάτων κ. Ιάκωβο Γκανούλη, στελέχη των Υπουργείων Υποδομών και Περιβάλλοντος και της ΔΕΗ συζητήθηκαν οι εξελίξεις σε ο, τι αφορά την οριοθέτηση της Κοίτης του Αράχθου και καθορίστηκε το πλαίσιο των επόμενων κινήσεων.

Τέλος, ο κ. Τσιρογιάννης συναντήθηκε με την Ρένα Κλαμπατσέα, Γενική Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, για το χωροταξικό σχεδιασμό της Άρτας και με τον κ. Τερζάκη, Διευθυντή της ΕΤΑΔ, για την διαδικασία παραχώρησης δημόσιων εκτάσεων στο Δήμο.

«Είχαμε μια σειρά πολύ χρήσιμων συναντήσεων για την εξέλιξη σημαντικών θεμάτων της Άρτας. Παρακολουθούμε όλα τα ζητήματα που μας αφορούν και η συνεργασία μας με τις αρμόδιες διευθύνσεις των Υπουργείων συνεχίζεται και είναι άψογη, ώστε να φθάσουμε στα επιθυμητά αποτελέσματα» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments