Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Σε εκδήλωση της GAIA Επιχειρείν ο Δήμος Ιωαννιτών

Σε εκδήλωση της GAIA Επιχειρείν ο Δήμος Ιωαννιτών

Εκδήλωση με θέμα «Η κοινή Αγροτική Πολιτική μετά το 2020: Προκλήσεις και Ευκαιρίες», διοργάνωσε η GAIA Επιχειρείν, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου του αγροτικού κλάδου, ενώσεων, συνεταιρισμών , νέων αγροτών κ.λ.π

Παρών και ο Δήμος Ιωαννιτών μέσω της αντιδημάρχου Βάσως Μέγα, η οποία στον χαιρετισμό της ανέφερε το έλλειμμα πληροφόρησης που υπάρχει και το πόσο σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε εκείνα τα κίνητρα για καινοτόμα και νέα προγράμματα για σύγχρονες και αποτελεσματικές ιδέες στον Πρωτογενή τομέα.

«Εμείς σαν Δήμος Ιωαννιτών θέλουμε να συνεισφέρουμε, θέλουμε να συνεργαστούμε με όλους τους φορείς, τους ειδικούς, ώστε να παροτρύνουμε τους δημότες μας είτε είναι ήδη στον κλάδο είτε ενδιαφέρονται να ασχοληθούν να το πράξουν οργανωμένα και να ξεφύγουν από τις γνωστές ξεπερασμένες πρακτικές του παρελθόντος.

Ο ρόλος όλων μας είναι σημαντικός ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που βιώνει ο τόπος μας, για αυτό τον λόγο η τεχνογνωσία που μπορεί να προσφέρεται μαζί με την ενημέρωση είναι χρήσιμες και πολύτιμες.

Εμείς σαν Δήμος Ιωαννιτών, ο μεγαλύτερος Δήμος της Ηπείρου είμαστε πρόθυμοι για κάθε συνεργασία και διευκόλυνση που μπορούμε να παρέχουμε στους ανθρώπους του Πρωτογενή τομέα», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Μέγα.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments