Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Στα Γιάννενα ο Άγιο – Βασίλης θα έρθει στις 27 Δεκεμβρίου  Το 2ο Ioannina Santa Run τρέχει φέτος για τη χαρά της γιορτής και τη ΦΛΟΓΑ  

Στα Γιάννενα ο Άγιο – Βασίλης θα έρθει στις 27 Δεκεμβρίου  Το 2ο Ioannina Santa Run τρέχει φέτος για τη χαρά της γιορτής και τη ΦΛΟΓΑ  

santarun_nightΑπό:Γιώργος Γκόντζος

Φέτος ο Άγιο-Βασίλης θα έρθει στα Γιάννενα στις 27 Δεκεμβρίου και δεν θα είναι ένας αλλά πολλοί. Δεν θα έρθουν με το … έλκηθρο, αλλά θα έρθουν … τρέχοντας στους δρόμους της πόλης, φέρνοντας δώρα της καρδιάς.

Το 2ο Ioannina Santa Run είναι γεγονός και η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.

Ήδη οι Αγιο-Βασίληδες αναστατώνουν ευχάριστα την καθημερινότητα της πόλης, κάνοντας την εμφάνιση τους τις τελευταίες μέρες στους δρόμους, προσκαλώντας όλους να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα χωρίς χρονόμετρα, αλλά έναν αγώνα χαράς και προσφοράς.

Πέρυσι με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον αγώνα, οι Άγιο-Βασίληδες έφεραν δώρο 4 συσκευές Μπραιγ στο σύλλογο τυφλών Βορειοδυτικής Ελλάδας και όργανα για αθλητές με Αναπηρία στον Αθλητικό σύλλογο ΠΥΡΡΟΣ ΑμεΑ .

Φέτος το 2ο Ioannina Santa Run θα βοηθήσει να κρατηθεί «αναμμένη» η ΦΛΟΓΑ, ο σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα το πρωί η οργανωτική επιτροπή του IOANNINA SANTA RUN, καλώντας τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής, να γίνουν αυτή την Κυριακή μέρος μιας μεγάλης γιορτής του αθλητισμού, της χαράς και της αλληλεγγύης και με τη συμμετοχή τους να συμβάλουν ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα, που θα ενισχύσουν τη ΦΛΟΓΑ.

Ο εντεταλμένος για τον Αθλητισμό Δημοτικός Σύμβουλος, Βασίλης Καλούδης, αναφέρθηκε στην πολλαπλή διάσταση της εκδήλωσης, λέγοντας ότι  είναι μια εκδήλωση χαράς, διασκέδασης και προσφοράς, αλλά ταυτόχρονα και μια εκδήλωση που συμβάλει στην προβολή της πόλης. «Πέρυσι καταπληκτικές εικόνες της πόλης με τους εκατοντάδες Αγιο-Βασίληδες στους δρόμους, έκαναν το γύρο της Ελλάδας. Φέτος εύχομαι να είναι ακόμα μεγαλύτερη η συμμετοχή», είπε ο κ. Καλούδης.

Η πρόεδρος του παραρτήματος Ιωαννίνων της «ΦΛΟΓΑΣ», Ευανθία Καρρά ευχαρίστησε το Δήμο Ιωαννιτών, όλους τους χορηγούς του SANTA RUN και όλους όσοι διαχρονικά βοηθάνε ώστε «να κρατήσουμε δυνατή τη ΦΛΟΓΑ της αγάπης».

Έστειλε, δε, κι ένα μήνυμα αισιοδοξίας, λέγοντας πως «τα στοιχεία δείχνουν πως 3 στα 4 παιδιά με καρκίνο θεραπεύονται σήμερα. Γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουνε να βρισκόμαστε δίπλα στο παιδί που ασθενεί».

Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης είναι η FIFTH ELEMENT, με την εκπρόσωπο της, Μαρία Καλογήρου, να τονίζει πως «στηρίζουμε κάθε ενέργεια που γίνεται για καλό σκοπό. Καλούμε μικρούς και μεγάλους να τρέξουν σε μια συμβολική διαδρομή, να μοιραστούμε τη χαρά, το χαμόγελο και την προσφορά».

Η Αθηνά Πασχούλη, εκπρόσωπος MINDTAP , είπε ότι στους 6 πρώτους νικητές (3 άντρες και 3 γυναίκες) θα προσφέρει δώρο η συμμετοχή στο μεγάλο παιχνίδι απόδρασης MINDTAP

 

Το κόστος συμμετοχής για την πλήρη στολή Αϊ Βασίλη και τα νούμερα είναι 10 €.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι: FIFTH ELEMENT – CURVES – JO

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments