Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Στα Δωδωνοχώρια ο Σ.Καλογιάννης

Στα Δωδωνοχώρια ο Σ.Καλογιάννης

20150911_113812_resized

 

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Σταύρος Καλογιάννης υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό Ιωαννίνων εν όψει των εκλογών της μεθεπόμενης Κυριακής. Χθες (Πέμπτη, 10/09) επισκέφθηκε τα Δωδωνοχώρια και ειδικότερα τους Μελιγγούς, το Μαντείο, τη Δωδώνη και τους Δραμεσιούς, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους θέματα της περιοχής αλλά και για τις εκλογές. Σε ανακοίνωση του γραφείου του τονίζονται:

”Επισήμανε ότι το 2015 ήταν μία «χαμένη» χρονιά για τη χώρα και για το νομό Ιωαννίνων. Σε εθνικό επίπεδο, κανένα θέμα δεν επιλύθηκε στους βασικούς τομείς της Οικονομίας, της Παιδείας και της Υγείας, αντιθέτως έγιναν βήματα προς τα πίσω καθώς η οικονομία επέστρεψε στην ύφεση (εκτιμάται στο 2,5% περίπου για φέτος), στην Παιδεία οι αγκυλώσεις της πολιτικής ηγεσίας οδήγησαν στην επιβολή υψηλού ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία και στα φροντιστήρια, θεωρήθηκε η αριστεία «ρετσινιά», καταργήθηκε ουσιαστικά η έννοια του πρότυπου δημόσιου σχολείου, ενώ σήμερα ξεκινά η νέα σχολική χρονιά με χιλιάδες κενές θέσεις εκπαιδευτικών. Στην Υγεία η απραξία του αρμόδιου Υπουργείου –παρά τις πολλές υποσχέσεις που με ευκολία δίνονταν σε κάθε ευκαιρία– έφερε τα νοσοκομεία σε δυσκολότερη θέση απ’ αυτή που βρίσκονταν.

Σε τοπικό επίπεδο, δεν κινήθηκε κανένα θέμα, ούτε σε επίπεδο χωροταξικού σχεδιασμού, όπως το Ρυθμιστικό Σχέδιο Ιωαννίνων που δεν το ακούμπησε καν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ούτε στα έργα υποδομής, μικρά και μεγάλα, τα οποία είναι «παγωμένα», ούτε στον πρωτογενή τομέα. Υπάρχουν δε πολλά τρέχοντα θέματα, που θα έδιναν λύσεις στους συμπολίτες μας, όπως η πολεοδομική μελέτη Σεισμοπλήκτων, που λόγω προκλητικής αδιαφορίας της απελθούσας πολιτικής ηγεσίας του Υπ. Περιβάλλοντος έχει και αυτή βαλτώσει στα συρτάρια του Υπουργείου.

Σήμερα, Παρασκευή 11/09, ο Σταύρος Καλογιάννης επισκέφθηκε το Αστυνομικό Μέγαρο και τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, όπου συζήτησε με αστυνομικούς και πυροσβέστες, καθώς και με τους Διοικητές τους, κυρίως θέματα ασφαλιστικά και μισθολογικά των δύο κλάδων.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Πεδινή, όπου συζήτησε με κατοίκους την πολιτική επικαιρότητα και θέματα που αφορούν το πολεοδομικό σχέδιο (ΣΧΟΟΑΠ) του πρώην δήμου Μπιζανίου.”

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments