Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Στα δύο νοσοκομεία ο Μωυσής Ελισάφ

Στα δύο νοσοκομεία ο Μωυσής Ελισάφ

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Νέα Εποχή” αναφέρονται τα εξής:

Στο χώρο που υπηρέτησε με συνέπεια επί σειρά ετών, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».

Ο κ. Ελισάφ συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βασίλη Τσίκαρη και συζήτησαν θέματα που αφορούν στο χώρο της υγείας και της αναβάθμισης των δημόσιων υπηρεσιών ενώ τόνισαν τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όχι μόνο στην Ήπειρο αλλά σε ολόκληρη την Βορειοδυτική Ελλάδα.

Στη συνέχεια ο κ. Ελισάφ επισκέφθηκε τις κλινικές του νοσηλευτικού ιδρύματος και βρέθηκε ανάμεσα σε πολλούς συναδέλφους και συνεργάτες οι οποίοι του ευχήθηκαν επιτυχία στις εκλογές σημειώνοντας ότι με την ίδια συνέπεια που υπηρέτησε την ιατρική θα υπηρετήσει και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Συγκινητική ήταν και η επιστροφή του στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, εκεί όπου ξεκίνησε την ιατρική του καριέρα. Ο κ. Ελισάφ συζήτησε επί μακρόν με τον διοικητή του νοσοκομείου Ευάγγελο Καρβούνη και στη συνέχεια επισκέφθηκε τις κλινικές και τις υπηρεσίες όπου συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, εργαζομένους και ασθενείς.

Οι διοικήσεις και των δύο νοσοκομείων επισήμαναν ότι η συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών πρέπει να τεθεί σε νέες βάσεις, καθώς μέχρι σήμερα ήταν εξαιρετικά προβληματική. Η αυτοδιοίκηση με το νέο νομοθετικό πλαίσιο μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση ζητημάτων και να συνδράμει τα νοσηλευτικά ιδρύματα, κάτι που είναι προς το συμφέρον κυρίως των πολιτών.

Ο κ. Ελισάφ από την πλευρά του τόνισε ότι ο Δήμος έχει υποχρέωση να στηρίξει την σημαντική προσπάθεια που κάνουν και τα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα, να βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία τους για την αντιμετώπιση ζητημάτων και από κοινού με την Ιατρική Σχολή να εργαστούν ώστε τα Γιάννενα να αποτελέσουν ένα μεγάλο ιατρικό κέντρο στην ελληνική περιφέρεια.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments