Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Στα Ιωάννινα ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης- Νέο πρόγραμμα για 500 ανέργους

Στα Ιωάννινα ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης- Νέο πρόγραμμα για 500 ανέργους

Επίσκεψη στα Ιωάννινα θα πραγματοποιήσει ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, αύριο Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019. Ο κ. Πρωτοψάλτης θα μεταβεί στις υπηρεσίες του Οργανισμού, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, στην Επαγγελματική Σχολή ΟΑΕΔ (ΕΠΑΣ), στο Βρεφονηπιακό Σταθμό ΟΑΕΔ (ΒΝΣ) και στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), για να συναντηθεί και συνομιλήσει με τους επικεφαλής και τους εργαζομένους για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που καθημερινά αντιμετωπίζουν, με στόχο την εξεύρεση λύσεων οι οποίες θα διευκολύνουν περαιτέρω το έργο τους και θα βελτιώσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Στη συνέχεια ο Διοικητής του ΟΑΕΔ θα μεταβεί στην Περιφέρεια Ηπείρου, όπου θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη και από κοινού θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρη Δημητρίου και τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επαγγελματικού Επιμελητηρίου (ΤΕΕ) Ηπείρου Γεώργιο Παππά.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο κ. Σπ. Πρωτοψάλτης μαζί με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ θα ανακοινώσει ένα νέο πρόγραμμα “προεργασίας για 500 ανέργους νέους, ηλικίας 18-30 σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και σε επιχειρήσεις, φορείς, Οργανισμούς του δημοσίου τομέα που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα, στην Περιφέρεια Ηπείρου”.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments