Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Στην Αβέρωφ το κέντρο εγγραφών για τον 12ο γύρο λίμνης

Στην Αβέρωφ το κέντρο εγγραφών για τον 12ο γύρο λίμνης

–Από: Χάρης Δάφλος–  Στον γνωστό χώρο, στην οδό Αβέρωφ 3 στο κέντρο των Ιωαννίνων, λειτουργεί το Κέντρο Εγγραφών του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, όπου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και αυτοπροσώπως όσοι επιθυμούν να τρέξουν στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, καθώς και στους αγώνες που πλαισιώνουν το πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Το Κέντρο Εγγραφών, που έχει «ντυθεί» στα χρώματα του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων,θα λειτουργεί καθημερινά, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, καθώς και το Σάββατο στο πρωινό ωράριο, μέχρι την Παρασκευή πριν τους αγώνες.

Εκτός από τη δυνατότητα εγγραφής στον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ., στο δυναμικό βάδισμα των 30 χλμ., στους αγώνες των 10 χλμ. και των 5 χλμ., στο Κέντρο Εγγραφών μπορούν να συμπληρώνουν τη σχετική αίτηση και όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στον Παραλίμνιο δρόμο «Μαμά-Καρότσι» και στον Παραλίμνιο δρόμο ΑμεΑ, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, με δωρεάν συμμετοχή. Επίσης, ξεκινούν και οι εγγραφές για τους αγώνες «Στους δρόμους του Περάματος» για παιδιά και γονείς, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, επίσης με δωρεάν συμμετοχή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται και ηλεκτρονικά στο www.ioanninalakerun.gr μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου και θα συνεχιστούν ενδεχομένως για λίγες ημέρες ακόμη, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, αποκλειστικά στο Κέντρο Εγγραφών.

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments