Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Στην Πάργα η υποπρόξενος της Μεγάλης Βρετανίας στην Κέρκυρα

Στην Πάργα η υποπρόξενος της Μεγάλης Βρετανίας στην Κέρκυρα

PARGA 1PARGA2PARGA3

Ο Δήμαρχος Πάργας, κ. Αντώνης Νάστας, συναντήθηκε την Τρίτη,  στην Πάργα, με την υποπρόξενο της Μεγάλης Βρετανίας στην Κέρκυρα, κα Charlie Picoula. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Αντιδήμαρχος Πάργας                      κ. Κωνσταντίνος Σπανός,  η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, κα. Εύη Βλάσση, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος  Πάργας,                 κ.  Γεώργιος Σιαβίκης και ο εκπρόσωπος των τουριστικών πρακτόρων κ. Αναστάσιος Ζούλας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η προσπάθεια της Βρετανικής Πρεσβείας να βρίσκεται κοντά στους Βρετανούς πολίτες που επισκέπτονται την περιοχή μας ως τουρίστες, αλλά και σε εκείνους που έχουν επιλέξει τον Δήμο Πάργας ως τόπο μόνιμης διαμονής. Επιπλέον εξετάσθηκαν τρόποι ενίσχυσης της τουριστικής προβολής του Δήμου στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο κ. Νάστας δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Πάργας στις προσπάθειες της Βρετανικής Πρεσβείας και ιδιαίτερα του υποπροξενείου της Κέρκυρας. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος ανέλαβε την πρωτοβουλία, να παρέχει διαρκή ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας του στους επισκέπτες και τους μόνιμα διαμένοντες Βρετανούς, για θέματα που τους αφορούν  και χρήσιμες πληροφορίες για την καλύτερη διαμονή και εξυπηρέτησή τους στην Ελλάδα.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments