Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Εκπαίδευση / Στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη

Στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη

DSC_3654 (1)Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητή κ. Γεώργιο Καψάλη, επισκέφθηκαν την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου , ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Walter Stechel, συνοδευόμενος από την επίτιμη Πρόξενο της Γερμανίας στην Ηγουμενίτσα, κα Kerstin Lor και την κα Πηνελόπη Αναστασοπούλου, υπάλληλο του Γενικού Προξενείου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Πρύτανης παρουσίασε στον κ. Γενικό Πρόξενο το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, τις δράσεις που αυτό υλοποιεί, καθώς και τις συνεργασίες που έχουν αναπτυχθεί με Πανεπιστήμια της Γερμανίας.

Ο κ. Πρόξενος επέδειξε ένα εξαιρετικό ενδιαφέρον για την προοπτική ενδυνάμωσης της συνεργασίας ανάμεσα στη χώρα του και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Μάλιστα, ο ίδιος και η συνοδοί του επισκέφθηκαν το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου και είχαν μία μακρά συνεργασία με τον Πρόεδρο του Πάρκου, Καθηγητή κ. Απόστολο Αυγερόπουλο.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments