Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Εκπαίδευση / Στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Πωγωνίου το Νηπιαγωγείο Μεταφόρφωσης

Στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Πωγωνίου το Νηπιαγωγείο Μεταφόρφωσης

210Από:Γιώργος Γκόντζος–Σε δεκάδες ερωτήσεις κλήθηκε να απαντήσει ο Υπαστυνόμος κ. Γάλλιος Ιωάννης που συνοδευόμενος από το Αρχιφύλακα κ. Στεργίου Σπυρίδωνα «ξενάγησαν» λιλιπούτειους μαθητές στον μαγικό κόσμο της οδήγησης.

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Πωγωνίου φιλοξένησε  το Νηπιαγωγείο Μεταφόρφωσης, με τα παιδιά να δίνουν μία ευχάριστη νότα και να εκπλήσσουν με τις ερωτήσεις τους.

Οι μαθητές απέδειξαν ότι γνωρίζουν πολλά από τα σήματα κυκλοφοριακής αγωγής, διαβεβαίωσαν τον Υπαστυνόμο ότι δεν «βλέπουν κανένα αυτοκίνητο» περνώντας τις διαβάσεις του Πάρκου και με ανυπομονησία έκαναν την πρακτική τους με τα οχήματα που διαθέτει ο Δήμος Πωγωνίου.

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής έχει φιλοξενήσει δεκάδες σχολεία με τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

 

Δείτε Επίσης

Βραβείο καλύτερης σχολικής εφημερίδας, για το ΣΤ1 του 2ου Δημοτικού Ελεούσας, με θέμα τον ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ-Μιλούν ο διευθυντής , ο υπεύθυνος δάσκαλος και οι μαθητές -τριες.

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Η επιλογή  του  θέματος εξαιρετική.Η συλλογική  προσπάθεια υποδειγματική.Και  η “ανταμοιβή” που ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments