Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Συγκινητική ανταπόκριση στην «Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς» του ΟΚΠΑΠΑ

Συγκινητική ανταπόκριση στην «Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς» του ΟΚΠΑΠΑ

ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ-1ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ-2ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ-4Από:Γιώργος Γκόντζος

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση δεκάδων πολιτών αλλά και επιχειρήσεων των Ιωαννίνων, στην «Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς» που οργάνωσε  ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (ΟΚΠΑΠΑ) και στον αντίστοιχο τηλεμαραθώνιο που μετέδιδε «ζωντανά» ο τηλεοπτικός σταθμός «Ήπειρος TV 1».

«Μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί» είναι το σύνθημα του ΟΚΠΑΠΑ που χθες έγινε πράξη για ακόμη μία φορά, καθώς η διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης που επέδειξαν οι συμπολίτες μας, γέμισαν τα ράφια του Δημοτικού Καταστήματος Αλληλεγγύης που στηρίζει εκατοντάδες οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Μεγάλες ποσότητες τροφίμων, ειδών υγιεινής, ρούχων, παπουτσιών, φαρμάκων, βιβλίων και παιχνιδιών συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές που έφθαναν από νωρίς το πρωί μέχρι αργά τα μεσάνυχτα.

Τόσο ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, όσο και ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ, Φίλιππος Τσουμάνης, ευχαρίστησαν θερμά τους συμπολίτες μας, αλλά και πολλές τοπικές επιχειρήσεις για τις προσφορές τους. Ο κ. Μπέγκας ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους του κοινωνικού τομέα του Δήμου για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, ενώ ο κ. Τσουμάνης ευχήθηκε να μην είναι ανάγκη να γίνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις, κάνοντας ωστόσο τη διαπίστωση ότι «δυστυχώς τα τελευταία χρόνια πολλαπλασιάζονται μέρα με την ημέρα οι συμπολίτες μας που χρειάζονται τη στήριξη των κοινωνικών δομών του δήμου μας».

Είναι  η τρίτη χρονιά που επαναλήφθηκε η πρωτοβουλία του  ΟΚΠΑΠΑ και του Ήπειρος TV 1 για τη συγκέντρωση ειδών που προσφέρονται σε ευπαθείς συμπολίτες μας και για άλλη μία φορά η πρωτοβουλία αυτή υποστηρίχθηκε με την παρουσία στην εκδήλωση δεκάδων εκπροσώπων φορέων, οργανώσεων και συλλόγων, μελών της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου, αθλητών, καλλιτεχνών καθώς και του Μητροπολίτη Ιωαννίνων, Μάξιμου.

Παράλληλα από τη σκηνή του πολιτιστικού πολυχώρου «Δημήτρης Χατζής» παρέλαβαν καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα που κρατούσαν συντροφιά τόσο τους συμμετέχοντες, όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments