Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Συγχαρητήρια του Αντιπεριφερειάρχη Ι. Καραμπίνα για τη βράβευση  του 3ου Δημ. Σχολείο Κόνιτσας  
?

Συγχαρητήρια του Αντιπεριφερειάρχη Ι. Καραμπίνα για τη βράβευση  του 3ου Δημ. Σχολείο Κόνιτσας  

?

Από:Γιώργος Γκόντζος

Ο Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για θέματα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Εθελοντισμού κ. Γιάννης Καραμπίνας, συνεχάρη   τους μαθητές και τους δασκάλους του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κόνιτσας που βραβεύτηκαν με το πρώτο Βραβείο για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα της UNICEF και του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που είχε θέμα: “Τα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουν τα δικαιώματά τους”.

“Είναι διπλή η χαρά μας, όταν βραβεύεται ένα σχολείο της Ηπείρου και όταν αυτό προέρχεται από μια ακριτική περιοχή. Το μήνυμα της ειρήνης που έστειλαν οι μαθητές, μέσα από την εργασία- παραμύθι, είναι ιδιαίτερα επίκαιρο τις ημέρες που ζούμε και δείχνει έναν ελπιδοφόρο δρόμο που ακολουθούν  η νέα γενιά μας”, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος παρέστη στη σημερινή εκδήλωση της βράβευσης που έγινε στην Κόνιτσα και η οποία περιλάμβανε και αφήγηση του βραβευθέντος παραμυθιού “Αποστολή Ειρήνης”.

 

 

 

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments