Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Συμμετοχή του Δήμου Αρταίων στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Συμμετοχή του Δήμου Αρταίων στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

ELLADOS GEUSI PHOTO 1Από:Γιώργος Γκόντζος–Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Αρταίων στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση» που έγινε στην Αθήνα. Ο Δήμος συμμετείχε με δικό του περίπτερο και κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η οποία προέβαλλε τα τοπικά προϊόντα, τον πολιτισμό και τον τουρισμό, έγιναν σημαντικές επαφές με ανθρώπους των παραπάνω κλάδων, με αποκλειστικό στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής μας.

Το Δήμο εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού Νίκο Λιόντο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Χαρακλιά, την Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Αρταίων Φωτεινή Μπούκα, τον υπάλληλο της Διεύθυνσης Τουρισμού Θανάση Αρκουμάνη και τον ειδικό συνεργάτη Κώστα Βήχα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Αρταίων συναντήθηκε και με τον κ. Γιώργο Τζιάλλα, Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, όπου μεταξύ άλλων, συζήτησαν τις προοπτικές και τους τρόπους ανάπτυξης του Αρτινού τουρισμού καθώς και τα πεδία συνεργασίας των δυο πλευρών.

«Ήταν η πρώτη μας παρουσία σε μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση, η οποία προέβαλλε τα εξαίρετα τοπικά μας προϊόντα και τον πολιτισμό μας. Όλα αυτά συνθέτουν το τουριστικό προϊόν του τόπου μας, κάτι που έχουμε εγκαίρως αντιληφθεί στην Άρτα, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι η περιοχή μας θα αναπτυχθεί τουριστικά, δίνοντας έμφαση στον πολιτισμό και στα μνημεία της, αλλά και στα προϊόντα της. Το πλάνο μας σε ό, τι αφορά την τουριστική προβολή θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα με νέες στοχευμένες κινήσεις» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

 

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments