Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Συμπόρευση των παρατάξεων «Επιχειρούμε Μαζί» και «Επιμελητηριακή αλλαγή» στο διοικητικό σχήμα, στο Επιμελητήριο Άρτας

Συμπόρευση των παρατάξεων «Επιχειρούμε Μαζί» και «Επιμελητηριακή αλλαγή» στο διοικητικό σχήμα, στο Επιμελητήριο Άρτας

43630843_e0f1W8Pfu1Ivbjg9-C1sId_QmrEUX67IqW7vyXi4yFcΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Σε  ανακοίνωση των παρατάξεων «Επιχειρούμε Μαζί» και «Επιμελητηριακή αλλαγή»  για την συμπόρευση στο διοικητικό σχήμα στο Επιμελητήριο Άρτας,αναφέρονται τα εξής:

“Η ευημερία των επαγγελματιών του νομού μας και κατ’ επέκταση όλης της τοπικής κοινωνίας υπήρξε η βάση της προγραμματικής μας σύγκλισης, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 4ης Δεκεμβρίου 2017, στο Επιμελητήριο Άρτας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι παρατάξεις : «Επιχειρούμε Μαζί» και «Επιμελητηριακή αλλαγή» αποφασίσαμε τη συμπόρευσή μας στο διοικητικό σχήμα, με διακριτούς κι αυτόνομους ρόλους.

Η παραπάνω απόφαση έχει ως αφετηρία την κοινή μας αντίληψη ότι η αναγκαιότητα της συγκυρίας απαιτεί συνθέσεις, διαφάνεια, διαρκή προσπάθεια, αγώνα και πρωτοβουλίες σε πολλές κατευθύνσεις με μοναδικο στόχο ένα ισχυρό Επιμελητήριο.

Ένα Επιμελητήριο εξωστρεφές, ανοιχτό στους τοπικούς επαγγελματίες, έτοιμο και ενήμερο να τους παράσχει πληροφόρηση, στήριξη και τεχνογνωσία.

Με το βλέμμα στραμμένο στις ανάγκες τους, όπως και στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, αλλά και με διάθεση προσφοράς και παρεμβατικότητας για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Ένα Επιμελητήριο που θα αποκαταστήσει το κύρος και το ρόλο του, εμπεδώνοντας στα μέλη του και στους συμπολίτες μας πως λειτουργεί μακριά από στεγανά και κλειστές ομάδες, πως στέκεται αξιόπιστα και αποτελεσματικά κοντά στα τρέχοντα προβλήματα του συνόλου των επιχειρηματιών της Άρτας.

Στην κατεύθυνση αυτή, αποφασίσαμε να παραμένουμε σε στενή συνεργασία και σε συνεχή εγρήγορση, προκειμένου να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατή ευκαιρία με αποκλειστικο γνώμονα το καλό των επαγγελματιών και της περιοχής μας.

Γιάννης Γκολομάζος  (Επιχειρούμε Μαζί)

Δημήτρης Χουλιάρας (Επιμελητηριακή αλλαγή)”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments