Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ / Συνάντηση εκπροσώπων της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης με τις Πρυτανικές Αρχές Και καθηγητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Συνάντηση εκπροσώπων της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης με τις Πρυτανικές Αρχές Και καθηγητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

DSC_7999 (1)Από:Γιώργος Γκόντζος–Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υποδέχτηκαν τους εκπροσώπους της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης και πιο συγκεκριμένα τον Καθηγητή Δρ. Eberhard, πρώην κοσμήτορα Πανεπιστημίου Μονάχου στη Σχολή Τουρισμού, τον Δρ. Ulrich von Kenne, ειδικό στους Συνεταιρισμούς και το Τραπεζικό Σύστημα, την κ. Gabriela Scheiner, από την Ελληνογερμανική Συνέλευση, υπεύθυνη συνεργασίας με την περιοχή της Βορείου Ελλάδας και την κ. Γεσθημανή Σταματιάδου από το Γερμανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

Η γερμανική αντιπροσωπεία συζήτησε με καθηγητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που συμμετέχουν σε Ομάδες Εργασίας για το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ηπείρου θέματα που αφορούν τη Νεανική Επιχειρηματικότητα, τον Τουρισμό και την Υγεία & Ευεξία. Τέλος, καθορίστηκαν οι άξονες μιας πιο στενής συνεργασίας σε κοινές δράσεις στο άμεσο μέλλον ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στην Ελληνογερμανική Συνέλευση.

 

Δείτε Επίσης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19

Από: Χάρης Δάφλος– Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των μέτρων αντιμετώπισης της διάδοσης του Κορωνοϊού ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments