Σάββατο , 23 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση Ν. Γκόλα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων για τους βανδαλισμούς

Συνάντηση Ν. Γκόλα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων για τους βανδαλισμούς

godvbtzkjb4de391608e1a7Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Μετά και την τελευταία επιχείρηση βανδαλισμού στο Ρολόι των Ιωαννίνων την οποία έκανε γνωστή και στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, ο αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για τη Δημοτική Ενότητα Ιωαννίνων, Νίκος Γκόλας, είχε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων, Γιάννη Βασιλάκο.

Στη διάρκειά της ο κ. Γκόλας μετέφερε την αγανάκτηση της Δημοτικής Αρχής για τα συνεχή φαινόμενα βανδαλισμού σε κεντρικά σημεία της πόλης ζητώντας από τον Αστυνομικό Διευθυντή να αναλάβει άμεσες πρωτοβουλίες.

Ο κ. Γ.Βασιλάκος συμφώνησε πως το τελευταίο “χτύπημα” που έγινε στην καρδιά της πόλης ήταν αρκετά ανησυχητικό και διαβεβαίωσε στον αντιδήμαρχο πως άμεσα, σε κεντρικά σημεία της πόλης που μπορούν να αποτελέσουν στόχους βανδαλισμών θα ενισχυθεί η αστυνομική παρουσία κατά τις βραδινές ώρες.

«Η ανοχή της Δημοτικής Αρχής και των πολιτών έχει εξαντληθεί σε ότι αφορά τους βανδαλισμούς. Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα που μεταφέρεται με αυτές τις βάρβαρες πράξεις, παρά μόνο η απαξίωση ολόκληρης της κοινωνίας μας.

Ως δημοτική Αρχή συναντήσαμε την πλήρη σύνταξη με τις απόψεις μας από τον Διευθυντή της Αστυνομίας και θεωρούμε ότι στο μέλλον με τη βοήθεια όλων μας ως ενεργών πολιτών αυτά τα φαινόμενα θα εξαλειφτούν εντελώς από την πόλη μας. Την πόλη των γραμμάτων και τεχνών», δήλωσε ο κ. Ν.Γκόλας.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments