Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Συνάντηση της δημοτικής αρχής Ιωαννίνων με υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς

Συνάντηση της δημοτικής αρχής Ιωαννίνων με υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς

συνάντηση Τράπεζα ΠειραιώςΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς είχαν ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Θωμάς Γιωτίτσας.

Συγκεκριμένα επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί τον Δήμαρχο, ο Ανώτερος Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας, Ηλίας Μίλης, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εμπορική Τραπεζική, Αθανάσιος Καρτσακλής και η Ανώτερη Γενική Διευθυντής Λιανική Τραπεζική, Ευτυχία Κασελάκη.

Ο Δήμος Ιωαννιτών συνεργάζεται – ως γνωστόν- με την Τράπεζα Πειραιώς. Έτσι στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας, αλλά και θέματα που αφορούν στα γενικότερα οικονομικά δεδομένα. Από τα στελέχη της Τράπεζας έγινε ενημέρωση για νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, που αφορούν στο νέο ΕΣΠΑ και στο νέο Αναπτυξιακό Νόμο.

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments