Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση της Τ. Καλογιάννη με Πρόεδρο της εταιρείας Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε.

Συνάντηση της Τ. Καλογιάννη με Πρόεδρο της εταιρείας Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε.

Ενημερωτική συνάντηση είχε η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ιωάννινα_2023 Τατιάνα Καλογιάννη, με τον κ. Νικόλα Χαραλάμπους Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε. (Hellenic Seaplanes), με αντικείμενο την πρόθεση της εταιρείας να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά και στο υπό ίδρυση υδατοδρόμιο της Λίμνης Παμβώτιδας.

Ο Κος Χαραλάμπους παρουσίασε το σχέδιο της εταιρείας του, ανέφερε τις επόμενες κινήσεις της εταιρείας του συγκεκριμένα για το υδατοδρόμιο στη Λίμνη, όπως τις κατέθεσε προγενέστερα και στο Δήμαρχο της πόλης μας, και δήλωσε το αυξημένο ενδιαφέρον της εταιρείας για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της και στα Ιωάννινα.

Η Τατιάνα Καλογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τον Κο Στάθη Σιούτη Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης της και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννίτων, καθώς και από τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο κατά τις πρόσφατες εκλογές στην κοινότητα Νήσου Κο Θεμιστοκλή Παππά, ευχαρίστησε τον Κο Χαραλάμπους για την ενημέρωση που της παρείχε.

Ακόμη:

  1. Κατέθεσε όλες τις ενέργειες, στις οποίες προέβει ως Αντιπεριφερειάρχης, ώστε να τροποποιηθούν οι διατάξεις του Ν.2971/2001(περί αιγιαλού) και να ενταχθούν στο Νόμο 4607/2019 (Άρθρο 33, παρ. 1, εδάφιο ζ), οι αναγκαίες ρυθμίσεις, για την αδειοδότηση και υλοποίηση έργων συγκοινωνιακών υποδομών και στις λίμνες.
  2. Παρουσίασε το συνολικό πρόγραμμα και σχεδιασμό της παράταξης της αναφορικά με τις αναγκαίες Υποδομές Περιβαλλοντικής παρακολούθησης, αναψυχής, ανάδειξης της λιμναίας και παραλίμνιας περιοχής και εξυπηρέτησης ναυταθλητικών εγκαταστάσεων και συγκοινωνίας.

https://www.ioannina2023.gr/images/axones/6_2.1_limni.jpg

  1. Δήλωσε ότι η παράταξη της και η ίδια προσωπικά θα είναι αρωγός σε κάθε επιχειρηματική προσπάθεια, που θα αξιοποιεί και θα αναδεικνύει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και φυσιoγνωμία της Λίμνης Παμβώτιδας και του Δήμου μας γενικότερα.

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments