Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Συνάντηση του Βουλευτή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Καραγιάννη με το Δ.Σ. της Κυνηγητικής Ομοσπονδίας Ηπείρου.

Συνάντηση του Βουλευτή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Καραγιάννη με το Δ.Σ. της Κυνηγητικής Ομοσπονδίας Ηπείρου.

FullSizeRender (1)

Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Βουλευτή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Καραγιάννη με το Δ.Σ. της Κυνηγητικής Ομοσπονδίας Ηπείρου. Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συζήτησης καταγράφηκαν οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί της Ομοσπονδίας ενόψει της νέας κυνηγετικής περιόδου, η συμβολή των κυνηγών στην προστασία του περιβάλλοντος, στην πάταξη της λαθροθηρίας,στην πυροπροστασία και στην οικονομική ενίσχυση της περιοχής.

Ο Βουλευτής ευχαρίστησε την μεγάλη οικογένεια των κυνηγών για την ουσιαστική ενημέρωση που είχε και συνεχάρει για μια ακόμη φορά τους κυνηγούς για την δημιουργία του Περιβαλλοντικού  Κέντρου Εκπαίδευσης Άγριας Πανίδας και Αειφόρου Θήρας στους Λιγκιάδες Ιωαννίνων όπου παρευρέθηκε την ημέρα των εγκαινίων.

 

Δείτε Επίσης

Ά. Μπάφας-Επιβραβεύτηκε  η θετική  πρόταση, η προοπτική και αποτυπώθηκε το έργο.Αποδοκιμάστηκε η άρνηση της πραγματικότητας,η έλλειψη πρότασης, η τοξικότητα

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Γνωρίζαμε  ότι  θα είμαστε  πρώτοι ,γνωρίζαμε ότι θα είχαμε ένα πολύ καλό  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments