Σάββατο , 23 Μαρτίου 2024
Αρχική / Πολιτική / Συνάντηση του Β.Τσίρκα με τον Σ.Κοντονή

Συνάντηση του Β.Τσίρκα με τον Σ.Κοντονή

v.tsirkas2Από:Γιώργος Γκόντζος

Ο βουλευτής Ν. Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Τσίρκας, επισκέφτηκε την Πέμπτη (10/12) τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή. Θέματα της συνάντησης αποτέλεσαν η ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού, η ενίσχυση και η βελτίωση των αθλητικών υποδομών στον Νομό Άρτας και η στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, καθώς και εξασφάλιση πόρων για τους σκοπούς αυτούς.

Επιπλέον, ο Βασίλης Τσίρκας ενημέρωσε τον Υφυπουργό για την ανάγκη άμεσης συντήρησης του γηπέδου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας στις Κεραμάτες. Για το θέμα αυτό είχε ήδη προηγηθεί σχετική επικοινωνία και ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Άρτας, Αθανάσιο Τρομπούκη.

Στη συνάντηση επισημάνθηκε η μεγάλη ανάγκη για την στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα υποδομών και αθλητικών εγκαταστάσεων (συντήρηση, βελτίωση εγκαταστάσεων, κερκίδες κλπ.). Από την πλευρά του, ο κ. Σταύρος Κοντονής, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στον Νομό Άρτας και δεσμεύτηκε ότι θα λάθει σοβαρά υπόψη τα σχετικά αιτήματα. Παράλληλα, επισήμανε πως το Υπουργείο προτίθεται να καταβάλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια προκειμένου να συμβάλει στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών στην περιοχή.

Βούληση της κυβέρνησης είναι να συμβάλει στην ανάκαμψη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, που τη σημερινή εποχή  αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Αναγνωρίζουμε τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία στη σύγχρονη κοινωνία, καθώς ο αθλητισμός αποτελεί βασικό στοιχείο της ζωής των πολιτών.

Δείτε Επίσης

Ά. Μπάφας-Επιβραβεύτηκε  η θετική  πρόταση, η προοπτική και αποτυπώθηκε το έργο.Αποδοκιμάστηκε η άρνηση της πραγματικότητας,η έλλειψη πρότασης, η τοξικότητα

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Γνωρίζαμε  ότι  θα είμαστε  πρώτοι ,γνωρίζαμε ότι θα είχαμε ένα πολύ καλό  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments