Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση του Γενικού Πρόξενου της Γερμανίας κ. WalterStechelμε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Ιωάννη Β. Μήτση.

Συνάντηση του Γενικού Πρόξενου της Γερμανίας κ. WalterStechelμε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Ιωάννη Β. Μήτση.

ΜΗΤΣΗΣ +ΓΕΡ.ΠΡΟΞΕΝΟΣΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–O Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη κ. WalterStechel επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννη Β. Μήτση και συζήτησαν τις Διμερείς Οικονομικές Σχέσεις ανάμεσα στον Νομό μας και την Γερμανία, σε ότι αφορά τις Εισαγωγές – Εξαγωγές και Τουρισμό.Σε ανακοίνωση του Επιμελητήριου Ιωαννίνων αναφέρονται τα εξής:

“Έγινε ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος από τις δύο πλευρές, με κοινό στόχο την αναζήτηση Επιχειρηματικών Συναλλαγών προς όφελος της Εθνικής και Τοπικής Οικονομίας των δύο λαών μας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννη Β. Μήτσης,ενημέρωσε τον Πρόξενο, για τα προϊόντα που διαθέτει ο Νομός μας, την άριστη ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα αυτών,τα οποία έχουν βραβευτεί επανειλημμέναστο Εξωτερικό, σε τρόφιμα – ποτά κ.λ.π., καθώς και ότι διαθέτει Τουρισμό Τεσσάρων Εποχών σε βουνό και θάλασσα, με ένα υπέροχο ανθρώπινο δυναμικό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της Γερμανίας

Η Συνάντηση υπήρξε εγκάρδια, φιλική και εμπεριστατωμένη με κοινή συνισταμένη αμφοτέρων, ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης των εισαγωγών – εξαγωγών και Τουρισμό, θα ανταλλαχθούν  επιστολές για προϊόντα – Υπηρεσίες προσφορές – ζητήσεις εκατέρωθεν με στόχο τις Επιχειρηματικές Συναντήσεις για σίγουρες Οικονομικές Συνεργασίες.”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments