Σάββατο , 23 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση του  δημάρχου Ηγουμενίτσας με τον εκδότη και διευθυντή της Εφημερίδας «Hellenic News Of America»

Συνάντηση του  δημάρχου Ηγουμενίτσας με τον εκδότη και διευθυντή της Εφημερίδας «Hellenic News Of America»

dhmarxosΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Την Πέμπτη 11 Αυγούστου ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου κ. Ιωάννης Λώλος υποδέχθηκε, στο γραφείο του στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας, τον κ. Παύλο Κοτρώτσιο, πρώην πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου και εκδότη και διευθυντή της Εφημερίδας «HellenicNewsOfAmerica»

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Βασίλειος Γιόγιακας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας κ. Νικόλαος Κάτσιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δονάτος Μαρτίνης, οι Αντιδήμαρχοι Ηγουμενίτσας κα. Ρεγγίνα Δηλαβέρη και κ. Σωτήριος Μήτσης, καθώς και η διεθνούς φήμης Θεσπρωτή ζωγράφος Φρειδερίκη Παππά.

Στην συνάντηση γνωριμίας, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και πρόσφορο για την ανάπτυξη μιας πολύ-επίπεδης συνεργασίας από την προώθηση των τοπικών προϊόντων έως και την ανάπτυξη του τουρισμού με την προσέλκυση νέων επισκεπτών από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Και οι δύο πλευρές δήλωσαν πρόθυμες να συνεργαστούν με όλους τους φορείς, προκειμένου να σχεδιαστεί ο οδικόςχάρτηςπου θα βοηθήσει στην εγκαθίδρυση μιας πραγματικά ουσιαστικής και ωφέλιμης συνεργασίας, η οποία θα έχει προστιθέμενη αξία τόσο για την περιοχή μας, όσο και την ομογένεια.

Την πρώτη αυτή συνάντηση θα ακολουθήσουν κι άλλες διευρυμένες προκειμένου όλοι να συμμετάσχουν στον σχεδιασμό μιας εξωστρεφούς πολιτικής για την περιοχή μας.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments