Πέμπτη , 11 Απριλίου 2024
Αρχική / Ελλάδα / Συνάντηση του Προεδρείου(Πρόεδρος ο Γ. Στέφος,βουλευτής Ιωαννίνων)   της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Κροατίας με τον Πρέσβη της Κροατίας στην Αθήνα

Συνάντηση του Προεδρείου(Πρόεδρος ο Γ. Στέφος,βουλευτής Ιωαννίνων)   της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Κροατίας με τον Πρέσβη της Κροατίας στην Αθήνα

2016_11_24_img_00196Από:Γιώργος Γκόντζος–Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας- Κροατίας  (Πρόεδρος κ. Ιωάννης Στέφος και Γραμματέας κυρία Αικατερίνη Ιγγλέση) με τον Πρέσβη της Κροατίας στην Αθήνα  κ. Ivan Velimir Starcevic.

Η συνάντηση  ήταν καθαρά εθιμοτυπικού χαρακτήρα και διεξήχθη σε θερμό κλίμα με συζήτηση γύρω από τις διαχρονικά καλές σχέσεις και την εποικοδομητική συνεργασία των δύο χωρών.  Σε ό,τι αφορά την κοινοβουλευτική συνεργασία, οι δυο πλευρές αναφέρθηκαν στη σπουδαιότητα της παρουσίας των Κ.Ο.Φ. και στη δραστηριότητα που θα μπορούσε να αναπτυχθεί διά της συμβολής τους.

Ο κ. Starcevic αναφερόμενος στις πρόσφατες εκλογές που διεξήχθησαν στην Κροατία διαβεβαίωσε τους Έλληνες βουλευτές ότι με την έλευση της νέας χρονιάς το Κοινοβούλιό τους θα μεριμνήσει για τη συγκρότηση των Κ.Ο.Φ., οπότε και ο ίδιος θα είναι σε θέση να επιδιώξει μια προσοδοφόρα συνεργασία, εφόσον διαπιστώνονται οι γερές βάσεις φιλίας και οι καλές προθέσεις.

Η συνάντηση έκλεισε με δέσμευση του κ. Στέφου  για άμεση δρομολόγηση της επόμενης συνάντησης.

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments