Κυριακή , 24 Μαρτίου 2024
Αρχική / Διεθνή Νέα / Συναγερμός στο Λευκό Οίκο για φάκελο «πιθανόν θετικό» σε κυάνιο

Συναγερμός στο Λευκό Οίκο για φάκελο «πιθανόν θετικό» σε κυάνιο

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αμερικανικής Μυστικής Υπηρεσίας

leukos oikos_white house

«Πιθανόν θετικός» σε κυάνιο ήταν ένας φάκελος που απεστάλη τη Δευτέρα στον Λευκό Οίκο, ενώ θα πραγματοποιηθούν περαιτέρω εξετάσεις για να επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η αμερικανική Μυστική Υπηρεσία.

Η υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για την προστασία του προέδρου των ΗΠΑ, ανέφερε ότι ο φάκελος απεστάλη στον Λευκό Οίκο τη Δευτέρα και οι πρώτες έρευνες έδειξαν ότι δεν περιείχε επικίνδυνες ουσίες. Στη συνέχεια, ωστόσο και βάσει περαιτέρω εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι περιείχε υδροκυάνιο.

Η υπηρεσία αρνήθηκε να δώσει οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες επικαλούμενη την εν εξελίξει έρευνα. Σύμφωνα με αναφορές αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, κανένας άνθρωπος δεν υπέστη δηλητηρίαση εξαιτίας του υδροκυανίου που περιείχε ο φάκελος.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Intercept, που πρώτος ανέφερε το περιστατικό, ο φάκελος περιείχε μια γαλακτώδη ουσία και ήταν τοποθετημένος σε δοχείο τυλιγμένο σε πλαστική σακούλα.

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Α.Ιωαννίδου(Εντεταλμένη διδάσκουσα Université Paris II, Panthéon – Assas, και δικηγόρος Παρισίων)-Δυστυχώς οι «υποσχέσεις» του Ισλαμικού κράτους γίνονται πράξη.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— «Για όλους τους εκπαιδευτικούς , συζήτησα και με φίλους, ήταν τεράστιο το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments