Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Συναντήσεις της υποψήφιας Δημάρχου Ιωαννιτών Τατιάνας Καλογιάννη

Συναντήσεις της υποψήφιας Δημάρχου Ιωαννιτών Τατιάνας Καλογιάννη

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Ιωάννινα_2023 Το Μέλλον Σήμερα” αναφέρονται τα εξής:

Τις προηγούμενες ημέρες η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης Ιωάννινα_2023 συναντήθηκαν:

  • Την Παρασκευή 17.05.2019 το πρωϊ, συναντήθηκε με τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων. Ο Πρόεδρος Κος Στέφανος Μουστακλής την ενημέρωσε για τις προοπτικές ανάπτυξης με τη χρήση φυσικού αερίου αλλά και με την επέκταση και εκσυχρονισμό των έξυπνων στάσεων. Η Τατιάνα Καλογιάννη δεσμεύτηκε για τη στενή συνεργασία που θα αναπτύξει ως νέα Δημοτική αρχή με το Αστικό ΚΤΕΛ με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του Δημότη από άκρη σε άκρη σε όλο το Δήμο.
  • Την Παρασκευή 17.05.2019 το πρωϊ, επισκέφθηκε το εμπορικό επιμελητήριο Ιωαννίνων, και είχε διεξοδική συζήτηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Κο Δημήτρη Δημητρίουστην οποία συζητήθηκαν μεταξύ άλλων: το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων OPEN MALL, οι Οδικοί Άξονες της πόλης, η Αναβάθμιση του ΚΕΠΑΒΙ, η παρουσίαση και η προώθηση των Τοπικών Προϊόντων μέσω μόνιμου Εκθεσιακού χώρου στην πόλη, η μείωση των Τελών, οι νεοφυείς Επιχειρήσεις κλπ. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης, τα Μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου o κ. Χρ. Παπαρούσης Β΄ Αντιπρόεδρος, ο κ. Β. Βασιλείου Γενικός Γραμματέας.
  • Την Παρασκευή 17.05.2019 το πρωϊ, επισκέφθηκε επίσης τις υπηρεσίες της Πολεοδομίας του Δήμου, στον Κατσικά. Στη συνέχεια περιόδευσε στα καταστήματα και στις γειτονιές, όπου συναντήθηκε με πολλούς δημότες, επιχειρηματίες, επαγγελματίες του Δήμου, συνομίλησε διεξοδικά μαζί τους για διάφορα θέματα που αφορούν και τους Δημότες και το Δήμο, τους παρουσίασε τις απόψεις της και τους παρέδωσε το φυλλάδιο της παράταξης, στο οποίο αποτυπώνεται το αναλυτικό πρόγραμμά της.
  • Την Παρασκευή 17.05.2019 το απόγευμα περιόδευσε στη Δ.Ε. Περάματος και πιο συγκεκριμένα στα χωριά Κρύα, Αγ. Μαρίνα, Κρανούλα και Περίβλεπτο.
  • Τo Σάββατο 18.05.2019 το πρωϊ, πραγματοποίησε περιοδεία σε καταστήματα και επιχειρήσεις στην γειτονιά Ζευγάρια καθώς και στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα.
    Κατά την διάρκεια της περιοδείας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και κατοίκους των περιοχών αυτών.
  • Τo Σάββατο 18.05.2019 το απόγευμα, επισκέφθηκε τα χωριά Αμπελιά και Μανωλιάσα της Δ.Ε. Μπιζανίου καθώς και το Νεοχωρόπουλο της Δ.Ε. Ιωαννίνων.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments