Δευτέρα , 25 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Συναντήσεις της υποψήφιας Δημάρχου Ιωαννιτών Τατιάνας Καλογιάννη σε Κοσμηρά, Ασβεστοχώρι και Κόντσικα.

Συναντήσεις της υποψήφιας Δημάρχου Ιωαννιτών Τατιάνας Καλογιάννη σε Κοσμηρά, Ασβεστοχώρι και Κόντσικα.

Την Κοσμηρά, Ασβεστοχώρι και Κόντσικα επισκέφθηκε την Κυριακή 17.03.2019, η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης Ιωάννινα_2023.

Στις συζητήσεις που έγιναν και στο διάλογο που αναπτύχθηκε με τους κατοίκους των τριών τοπικών Κοινοτήτων, τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με αναφορές τόσο στα θέματα της καθημερινότητας, με κυριότερα τον οδικό φωτισμό, την αστική συγκοινωνία και τις αναγκαίες ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο.

Ειδικότερα, στην Κοσμηρά προτεραιότητα δόθηκε στη δημιουργία αντιπυρικής ζώνης για την προστασία του δασυλλίου με παράλληλη διάνοιξη αγροτικών δρόμων, καθώς και η διερεύνηση μέσω σχετικής αναγνωριστικής μελέτης, της αναγκαιότητας διευθέτησης του ρέματος που διασχίζει το χωριό.

Στο Ασβεστοχώρι ειδική αναφορά έγινε στην ανάγκη συντήρησης των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και η συμπλήρωσή τους με νέες κατασκευές που θα υποστηρίζουν τις αθλητικές δραστηριότητες.

Η Τατιάνα Καλογιάννη ανέπτυξε τις θέσεις της Παράταξης σχετικά με την άρση των ανισοτήτων που παρατηρούνται μεταξύ των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου, και αναφέρθηκε στους τρόπους με τους οποίους είναι δυνατή η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Η Παράταξη Ιωάννινα_2023 θεωρεί ότι η αντιμετώπιση των προβλημάτων την ερχόμενη τετραετία, πρέπει να βασίζεται στην καταγραφή των απόψεων και τεκμηριωμένων θέσεων των πολιτών του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, και για το λόγο αυτό οι επισκέψεις της στις εγκαταλειμμένες περιοχές του Δήμου, συνεχίζονται και θα ενταθούν το επόμενο διάστημα.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments