Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Μορφάτι με περίπου (8) κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Μορφάτι με περίπου (8) κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο ελέγχων, συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, κατά την επιβίβασή τους σε λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα – Αθήνα, βρέθηκαν σε δύο ταξιδιωτικά σακίδια που κατείχαν, τέσσερα (4) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (7) κιλών και (990) γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments