Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Συνεργασία Δήμου Αρταίων με το Σωματείο «Καλλιπάτειρα»

Συνεργασία Δήμου Αρταίων με το Σωματείο «Καλλιπάτειρα»

synanthsh kallipateiraΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Συνάντηση με την συντονίστρια του παραρτήματος της «Καλλιπάτειρας» στην Ήπειρο, Κατερίνα Μπότσιου, καθώς και με γυναίκες- μέλη του Σωματείου από την Άρτα είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Tα μέλη του Σωματείου κατέθεσαν χρηματικό ποσό, το οποίο συγκεντρώθηκε από πρόσφατη εκδήλωση τους στην Άρτα υπέρ του νεοσύστατου Σωματείου «αγκαλιά Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία», για την λειτουργία του Κέντρου Διημέρευσης.

Παράλληλα, επί τάπητος τέθηκε η συνεργασία των δυο πλευρών, με διάφορους τρόπους, με τελικό στόχο την ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Τσιρογιάννης υπογράμμισε την ανάγκη για αγαστή συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών και δήλωσε ότι ο Δήμος θα στηρίζει το Σωματείο σε διάφορες δράσεις του στον αθλητικό και στον κοινωνικό τομέα.

Από την πλευρά τους, τα μέλη του Σωματείου αποδέχθηκαν την πρόταση του Δημάρχου να εγγραφούν στο Μητρώο Εθελοντών του Δήμου, έτσι ώστε να στηρίζουν το Δήμο στις διάφορες δράσεις του.

 

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments