Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων : Ικανοποίηση γαι την ακύρωση διαδικασίας αδειοδότησης εγκατάστασης Μονάδας βιομάζας

ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων : Ικανοποίηση γαι την ακύρωση διαδικασίας αδειοδότησης εγκατάστασης Μονάδας βιομάζας

mpwxjfo

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ιωαννίνων με ανακοίνωσή της ”εκφράζει την ικανοποίησή της για την απόφαση του Υπουργού ΠΑΠΕΝ Πάνου Σκουρλέτη να ακυρώσει την διαδικασία αδειοδότησης εγκατάστασης Μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα στα Μάρμαρα. Η απόφαση αυτή του Υπουργού αναδεικνύει ταυτόχρονα και την ευαισθησία με την οποία η κυβέρνηση  αφουγκράζεται τα δίκαια λαϊκά αιτήματα.”

 

  Η συγκεκριμένη ανάκληση είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα του συντονισμένου αγώνα των κατοίκων της περιοχής, των περιβαλλοντικών οργανώσεων και ιδιαίτερα της περιφερειακής παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», της Δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και των οκτώ βουλευτών ΗΠΕΙΡΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Με πρωτοβουλία της περιφερειακής παράταξης  «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» δόθηκαν στην δημοσιότητα οι επιστημονικές και ερμηνευτικές ανακολουθίες που οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση και με πρωτοβουλία της επικεφαλής της παράταξης, βουλευτού Άρτας, ΄Ολγας Γεροβασίλη κατατέθηκε αντίστοιχη ερώτηση στο Κοινοβούλιο , με την οποία καλούσε τον τότε Υπουργό να την ανακαλέσει.

Οι βουλευτές Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ ήταν παρόντες σε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των κατοίκων και μαζί με τα στελέχη και μέλη του κόμματος ένωσαν τις φωνές τους για την  ανατροπή των αποφάσεων που στο βωμό του κέρδους θυσιάζουν τις ζωές των σημερινών και επερχόμενων γενεών καταστρέφοντας το περιβάλλον.

Η δικαίωση του αγώνα των κατοίκων των Μαρμάρων είναι μόνο η αρχή!!Καινούργιοι αγώνες μας περιμένουν!!!”

 

 

 

Δείτε Επίσης

Γ.Στέφος-Αποδέχτηκα αβίαστα την ευθύνη για την υποψηφιότητα ,είναι τιμή μου.

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Προτάθηκε και σε μένα να αναλάβω  την ευθύνη της περιφερειακής παράταξης  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments