Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Σ.Θεοδωράκης: “Η χώρα δεν μπορεί να κυβερνιέται με υπαλλήλους κομματικών γραφείων ”

Σ.Θεοδωράκης: “Η χώρα δεν μπορεί να κυβερνιέται με υπαλλήλους κομματικών γραφείων ”

θεοδωρακης_3112201417420711114Με ομιλία του σε στελέχη και φίλους του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στα Γιάννινα , ολοκλήρωσε την διήμερη περιοδεία του στην Ήπειρο ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ  Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε δηλώσεις στα ΜΜΕ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον του κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά:”Μιλήσαμε με πάρα πολύ κόσμο ,ακούσαμε τις παρατηρήσεις φίλων ακόμη  και αντιπάλων.Νομίζω ότι ο κόσμος συνεχίζει να επενδύει στο ΠΟΤΑΜΙ.Πιστεύει ότι το ΠΟΤΑΜΙ μπορεί να είναι και θα είναι η δύναμη που θα τον υπερασπιστεί και θα βοηθήσει την κοινωνία σε μια αναπτυξιακή πορεία ,αλλά και σε μια κοινωνική δικαιοσύνη”.
Τόνισε ότι ”το ΠΟΤΑΜΙ θα στηρίζει ότι θετικό υπάρχει,αυτό δεν σημαίνει πως ότι σκέφτεται η κυβέρνηση εμείς θα το ψηφίζουμε.”

Άσκησε κριτική στην κυβέρνηση επισημαίνοντας πως ”αυτή η χώρα δεν μπορεί να κυβερνιέται με υπαλλήλους κομματικών γραφείων….Ο κ. Τσίπρας πειραματίζεται με το παλιό μοντέλο….Βάζω τους φίλους μου, τους κολλητούς μου, σε δύο- τρία υπουργεία, βάζω και δυο -τρεις άλλους κομματικούς σε αλλά ,βάζω και δυο πρόσωπα που πραγματικά θα μπορούσαν να κάνουν κάτι, και έχω μια κυβέρνηση. Αυτό δεν είναι κυβέρνηση, αυτό είναι μια από όλα».”

Μίλησε ακόμη για το ενδεχόμενο νέων εκλογών ,για το μέτρο χρήσης ηλεκτρονικού χρήματος στις συναλλαγές,κ.λ.π. Ακούστε ολόκληρες τις δηλώσεις του..

Δείτε Επίσης

Ά. Μπάφας-Επιβραβεύτηκε  η θετική  πρόταση, η προοπτική και αποτυπώθηκε το έργο.Αποδοκιμάστηκε η άρνηση της πραγματικότητας,η έλλειψη πρότασης, η τοξικότητα

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Γνωρίζαμε  ότι  θα είμαστε  πρώτοι ,γνωρίζαμε ότι θα είχαμε ένα πολύ καλό  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments