Τετάρτη , 27 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Σ.Μανούσης (Συνδικάτο Οικοδόμων)-Ικανοποίηση για την συμμετοχή και το αποτέλεσμα -Οι οικοδόμοι είναι εδώ

Σ.Μανούσης (Συνδικάτο Οικοδόμων)-Ικανοποίηση για την συμμετοχή και το αποτέλεσμα -Οι οικοδόμοι είναι εδώ

ergatikoΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Ικανοποίηση για την συμμετοχή και τα αποτελέσματα των εκλογών στο Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων στο νομό Ιωαννίνων εξέφρασε ο Σωτήρης Μανούσης ,απερχόμενος πρόεδρος του Συνδικάτου και πλειοψηφών σύμβουλος, μιλώντας στην εκπομπή  “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος) ,στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.Τόνισε πως “μας χαροποιεί το αποτέλεσμα γιατί δείχνει πως οι οικοδόμοι είναι εδώ,είναι “ζωντανοί” ,έτοιμοι να αγωνιστούν, να βγούν στους δρόμους”. Σχολίασε την κατάσταση στον κλάδο επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: “Είναι ο κλάδος μαζί με τον κλάδο του μετάλλου με τη μεγαλύτερη κρίση ,που έχει υποστεί την  επίθεση όλα αυτά τα χρόνια από τον κεφάλαιο και την κυβέρνηση..” Μίλησε για το νέο σκηνικό στο ΔΣ και κάλεσε τους οικοδόμους στην απεργία στις 8 Δεκεμβρίου.

Ακούστε την συνέντευξη και διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
20162013+/-ΕΔΡΕΣ Δ.Σ.ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΚΙΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΨΗΦΙΣΑΝ999979+20
ΕΝΩΣΗ  ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ (ΠΑΜΕ)951888+6311 (10)

 

 

20 (19)10 (9)
ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ444400 (1)0 (1)0 (1)
ΠΑΣΚΕ025-25
ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ018-18
ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ440

 

Η μαζική συμμετοχή των οικοδόμων στις αρχαιρεσίες, επιβεβαιώνουν και αναγνωρίζουν την παρέμβαση του Συνδικάτου για τα οξυμένα προβλήματα του κλάδου.

Οι συνάδελφοι οικοδόμοι δείχνουν εμπιστοσύνη στο ταξικό Συνδικάτο τους που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα πρωτοστάτησε στην οργάνωση του αγώνα, στην πάλη για μέτρα στήριξης, στις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης όπως τα λαϊκά μαθήματα.          Είναι χαρακτηριστικό ότι τα χρόνια της κρίσης οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο συνδικάτο έχουν αυξηθεί κατά 145% (από 388 το 2010, σε 951 το 2016). Το αποτέλεσμα γεννά προσδοκίες και νέα καθήκοντα στο να δυναμώσει η πάλη, στο να οργανωθεί με καλύτερους όρους ο κλάδος, ώστε να αντιμετωπίσει την ενορχηστρωμένη επίθεση Κυβέρνησης – Ε.Ε., ώστε να περάσουμε στην αντεπίθεση για ζωή με βάση τις σύγχρονες ανάγκες.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10.00π.μ.

ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments