Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / «ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ» για μια ακόμα (τελευταία) παράσταση!

«ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ» για μια ακόμα (τελευταία) παράσταση!

ΠΑΙΔΙΚΟ

 

 

Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, στις 4 παραστάσεις του αριστουργήματος του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν που προηγήθηκαν, μας υποχρεώνει να αλλάξουμε λίγο τον προγραμματισμό μας και να δώσουμε ακόμα μία παράσταση (την 5η και τελευταία) την ερχόμενη Κυριακή (1/11/2015), στις 11:30 το πρωί, στον Πολυχώρο της Στοάς Ορφέα (Αίθουσα Φ. Γκ. Λόρκα), του Καλλιτεχνικού Σωματείου “οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ”. Ας κάνουν λίγο ακόμα υπομονή οι φίλοι μας, που περιμένουν το «Μορμόλη» και όπου να ’ναι έρχεται κι αυτός!…

«ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ», λοιπόν, για παιδιά 2 έως 102 ετών, σε σκηνοθεσία και πρωτότυπη μουσική, που θα παίζεται ζωντανά, του Δημήτρη Παππά, σκηνικά και κοστούμια της Γιωργίνας Παπαγεωργίου και χορογραφίες της Μαρίνας Ζαφείρη.

Παίζουν: Βασιλιάς ο Παναγιώτης Μακρής, Βασίλισσα η Φωτεινή Ευαγγέλου, Καμαριέρα η Χριστίνα Δάλλα, Μπαγάσας ο Χρήστος Τσολίγκας, Μάπας ο Μιχαήλ Παππάς, Ανιψιά η Βαρβάρα Βαράκα και Γελωτοποιός ο Λευτέρης Βανούσης. Ξυλόφωνο παίζει ο Θωμάς Μεντής, ακουστική κιθάρα η Μαριάννα Σεργίου και κλασική κιθάρα ο Δημήτρης Παππάς.

«Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε, σε μια όχι και τόσο μακρινή Χώρα, τη Σαρτουρία, ένας Βασιλιάς… Η μόνη του έννοια ήταν πώς θα εμφανίζεται στο λαό, φορώντας όλο και πιο εντυπωσιακά καινούργια ρούχα, ξοδεύοντας όλα τα λεφτά της Χώρας για να ικανοποιήσει αυτή του την επιθυμία… Ο Λαός, όμως, που θα υποδυθούν τα ίδια τα παιδιά, θα αντιδράσει ή θα παραμείνει απαθής;»

Τιμές εισιτηρίου: 7€ ή 5€ για τους κατόχους καρτών και δωρεάν για τον/τη συνοδό των παιδιών!

Τηλέφωνο πληροφοριών και κρατήσεων: 698-198-1067._

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments