Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Την Ήπειρο αντιπροσώπευσε επαξίως το γυναικείο χορευτικό τμήμα παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού ΕξωραΪστικού Συλλόγου Δροσιάς

Την Ήπειρο αντιπροσώπευσε επαξίως το γυναικείο χορευτικό τμήμα παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού ΕξωραΪστικού Συλλόγου Δροσιάς

Το Γυναικείο χορευτικό τμήμα παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού ΕξωραΪστικού Συλλόγου Δροσιάς
drosiaΠεντέλης συμμετείχε επιτυχώς το τριήμερο 26-28 Ιουνίου 2015 στο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ που διοργάνωσε στην Ναύπακτο η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ¨Προβάλλω την Ναυπακτία¨ . Στο Lepando Folkl Festibal, που διοργανώθηκε εφέτος για πρώτη φορά στη Ναύπακτο συμμετείχαν 27 χορευτικά συγκροτήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την Ήπειρο αντιπροσώπευσε επαξίως το χορευτικό του συλλόγου μας , που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς τόσο στην πλατεία της Ναυπάκτου όσο και στο κάστρο του Αντιρίου , με φόντο την γέφυρα Χαριλάου Τρικύπη και χειροκροτήθηκε θερμά από όλους.

Μετά την πρώτη εκτός τειχών αποστολή του στην πίτα του Ηπειρώτη στην Αθήνα το Φεβρουάριο το χορευτικό μας πέταξε πάλι μακρυά και δήλωσε ότι η Ήπειρος θα είναι πάντα και παντού παρούσα.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί δημοσίως τις χορεύτριες και τον χοροδιδάσκαλο Γρηγόρη Κάκκο , που αποτελεί την ψυχή των χορευτικών τμημάτων Γυναικών και Παιδιών του Συλλόγου μας και δηλώνει ότι θα είναι πάντα αρωγός σε αυτές τις προσπάθειες.

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να πλαισιώσουν τα χορευτικά τμήματά μας όπως και τα τμήματα γυμναστικής και ζούμπα , που λειτουργεί ο σύλλογός μας .

Ο πρόεδρος Σωκράτης Μπαλάφας

Ο γραμματέας Γιώργος Πέτρου

Δείτε Επίσης

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ: Άλλος ένας συνάδελφος οικοδόμος τραυματίστηκε σοβαρά εν ώρα εργασίας

“Άλλος ένας συνάδελφος οικοδόμος τραυματίστηκε σοβαρά χθες το μεσημέρι  εν ώρα εργασίας. Δεν ήταν ούτε ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments