Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Την διοργάνωση scouting camp σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Κύπρο ανακοίνωσε η διεύθυνση ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Την διοργάνωση scouting camp σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Κύπρο ανακοίνωσε η διεύθυνση ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός

17634724_1839515579633653_4073844706360144634_nΣτο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ΄΄στα σημεία των καιρών΄΄  βρέθηκαν οι προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στα Γιάννινα Γιώργος Μητσόπουλος και Αλέκος Τάτσης όπου αναφέρθηκαν καταρχήν στις συγκλονιστικές χθεσινές δηλώσεις στήριξης στους Έλληνες του  Γιάννη Αντετακούμπο αλλά και στην  διοργάνωση scouting camp σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Κύπρο που ανακοίνωσε η διεύθυνση ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν συνολικά σε 7 πόλεις της Ελλάδος και της Κύπρου. Στη Ναντ η Κ-17. Την αξιολόγηση των παιδιών (εννέα διαφορετικών ηλικιών) θα αναλάβουν εννέα συνολικά προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, μεταξύ αυτών ο Διευθυντής Κυριάκος Καραταΐδης, ο Γιώργος Αμανατίδης, ο Βασίλης Βούζας, ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Τάσος Πάντος.

Ακούστε τη συνέντευξη


strong>Το δελτίο Τύπου:

“Η Διεύθυνση Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με τις Σχολές Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Κύπρου διοργανώνει «Scouting Camp» σε Θεσσαλονίκη (9-10 Ιουνίου), Ιωάννινα (11-12 Ιουνίου) και Κύπρο (16-18 Ιουνίου).

Τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν σε 7 πόλεις της Ελλάδος και της Κύπρου και την επίβλεψη τους θα έχουν οι προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Επικεφαλής των αποστολών της Ακαδημίας θα είναι ο Διευθυντής της κ. Κυριάκος Καραταΐδης και μαζί του θα είναι ο επικεφαλής  Scouting κ. Γιώργος Αμανατίδης, ο Γενικός Αρχηγός της Κ-20 κ. Αριέλ Ιμπαγάσα, οι προπονητές κ.κ Βασίλης Βούζας, Νίκος Τοπολιάτης, Τάσος Θέος, Τάσος Πάντος, Φώτης Παπαπαναγής και οι προπονητές τερματοφυλάκων κ. Μάκης Βενιαμίν και κ. Χρήστος Θεοδώρου.

Στόχος των ανοιχτών δοκιμαστικών είναι η αξιολόγηση παιδιών γεννημένων σε 9 διαφορετικές χρονιές και η ανάδειξη νέων ταλέντων απ’ όλη την Ελλάδα. Φυσικά θα γίνει και αξιολόγηση τερματοφυλάκων.

Για τα «Scouting Camp” της Θεσσαλονίκης και των Ιωαννίνων μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως και την Πέμπτη 8 Ιουνίου ενώ για την Κύπρο έως και την Τετάρτη 14 Ιουνίου.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments