Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Τον Εργοτέλη αντιμετωπίζει η Προοδευτική

Τον Εργοτέλη αντιμετωπίζει η Προοδευτική

Με «όπλο» την  καλή ψυχολογία από τα δύο θετικά αποτελέσματα κόντρα σε ΑΕΛ και Γλυφάδα, η Προοδευτική Περάματος ταξιδεύει στο Ηράκλειο, όπου την Κυριακή (17/3, 12:30 π.μ.) αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών.

Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Αντώνη Κοζανίτη, που είναι υποχρεωμένος να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τις Παπαδημητρίου, Τσιούρη, Ντόβα και Νικολάου, ωστόσο άπαντες στην ομάδα διατρανώνουν την πίστη τους για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα βάλει την Προοδευτική για τα καλά στο κόλπο της παραμονής.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κοζανίτης για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, τόνισε: «Η ομάδα δίνει την Κυριακή έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της σεζόν απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Εργοτέλης, η βαθμολογική θέση του οποίου δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα σύμφωνα με όσα έχω δει από τους αγώνες του. Το μόνο που μας απασχολεί είναι να δουλέψουμε στο γήπεδο, ο καθένας στον τομέα του και να βελτιωθούμε τόσο στην ατομική όσο και στην  ομαδική τακτική αλλά, κυρίως, να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι και γνωρίζουμε ότι για να φτάσει η ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται στο δύσκολο στόχο της την παραμονής στην Α’ Εθνική, πρέπει όλοι να κάνουμε κατάθεση ψυχής και σώματος μέσα στο γήπεδο. Είμαι πεπεισμένος ότι οι παίκτριές μου αρχίζουν να εμπεδώνουν τη φιλοσοφία μου και τον καινούργιο τρόπο παιχνιδιού μας με μοναδικό γνώμονα το παίζω για την ομάδα κ όχι για τον εαυτό μου»!.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments