Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Το «αντίο» του Δημοτικού Συμβουλίου στο Στέφανο Σκοπούλη

Το «αντίο» του Δημοτικού Συμβουλίου στο Στέφανο Σκοπούλη

Σκοπούλης-σιγή-2Από:Γιώργος Γκόντζος–Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων «αποχαιρέτισε» το Στέφανο Σκοπούλη.

Λίγα κόκκινα γαρύφαλλα στη θέση που συνήθιζε να κάθεται, ενός λεπτού σιγή και θερμά λόγια από το Δήμαρχο και όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων, ήταν το τελευταίο «αντίο» του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ η λιτή φράση του προέδρου, Γιώργου Παπαδιώτη, στην έναρξη της συνεδρίασης, απηχούσε τα αισθήματα όλων: «αυτό το σώμα είναι σήμερα πιο φτωχό».

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας μίλησε για «την προσφορά του στην πόλη» αλλά και για «την αξιοπρέπεια, τη συνέπεια και την ευγένεια με την οποία συνέβαλε πάντα σε έναν ουσιαστικό διάλογο σε αυτό το σώμα».

Θερμά εκφράστηκαν όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων.

Ο κ. Νίκος Γκόντας υπογράμμισε πως «μπορεί να μας χώριζε ιδεολογικό χάσμα, αλλά όλοι αναγνωρίζουμε την προσωπικότητα του και την προσφορά του στην πόλη».

Ο κ. Λάζαρος Νάτσης τόνισε πως «η στάση του η στάση του είναι αυτή που θα πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο πέρα από ιδεολογικές απόψεις κι αυτό είναι που θα πρέπει να μας μείνει».

Ο κ. Άρης Μπαρτζώκας είπε ότι «θα μας λείψει η ευγένεια με την οποία εκφράζονταν σε κάθε τοποθέτηση του».

Ο κ. Δημήτρης Τασούλας εξέφρασε «τη θλίψη όλων για το τραγικό του τέλος».

Ο κ. Σωτήρης Μαλάμος που διαδέχεται τον Στέφανο Σκοπούλη στο Δημοτικό Συμβούλιο, υπογράμμισε πως «σε όλους εμάς τους συντρόφους του θα μας καθοδηγούν οι αξίες του για να φανούμε αντάξιοι συνεχιστές του».

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments