Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Το βίντεο της εισβολής αναρχικών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Το βίντεο της εισβολής αναρχικών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι περίπου δέκα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι μια ομάδα 30 με 40 ατόμων εισέβαλε στο κτίριο της Κουμουνδούρου

syriza-katalipsi

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου, ενώ, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο στο Διαδίκτυο το οποίο καταγράφει καρέ καρέ την εισβολή. Το βίντεο ανέβασαν οι ίδιοι στο Διαδίκτυο, ενώ, είναι εμφανές πως η κίνηση αυτή ήταν καλά οργανωμένη.

Μάλιστα, ακούγονται και οι διάλογοι με στελέχη και εργαζόμενους του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο. Υπενθυμίζεται ότι περίπου δέκα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι μια ομάδα 30 με 40 ατόμων εισέβαλε στο κτίριο της Κουμουνδούρου.

Ο θυρωρός που βρισκόταν στην πόρτα πανικοβλήθηκε και άφησε τα άτομα να μπουν στον χώρο.Εκείνη την ώρα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγγου,έδινε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Οι καταληψίες της χτύπαγαν την πόρτα και την καλούσαν να βγει έξω. Στη συνέχεια ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τους λόγους για τους οποίους κάνουν την παρέμβαση αυτή και τους ζήτησαν να βγουν όλοι έξω από το κτίριο. Χαρακτηριστικά τους είπαν πως «όσο πιο γρήγορα βγείτε έξω τόσο πιο γρήγορα θα φύγουμε και εμείς».

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments