Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Το διήμερο 7 και 8 Οκτωβρίου στα Ιωάννινα, το 7ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας με θέμα «Ψυχική Υγεία στο χώρο Εργασίας»

Το διήμερο 7 και 8 Οκτωβρίου στα Ιωάννινα, το 7ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας με θέμα «Ψυχική Υγεία στο χώρο Εργασίας»

Αφίσα_Φεστιβάλ_τελικήΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης – Ε.Ψ.Ε.Π., με αφορμή τον φετινό εορτασμό της 10ης Οκτωβρίου, ως Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, διοργανώνει, το διήμερο 7 και 8 Οκτωβρίου 2017, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία), στα Ιωάννινα, το 7ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας με θέμα «Ψυχική Υγεία στο χώρο Εργασίας», προωθώντας το αντίστοιχο μήνυμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. Το Φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.

Η έναρξη του Φεστιβάλ θα γίνει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017, στις 10:30, με την κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ, την Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Ψυχική Υγεία στο χώρο της Εργασίας». Στους συμμετέχοντες στην Ημερίδα θα χορηγηθεί Βεβαίωση παρακολούθησης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 18:00, η Ε.Ψ.Ε.Π., σε συνεργασία με το Εργαστήρι Δραματοθεραπείας «Ανοιχτό Παράθυρο» της κας Βίκυς Βάββα, έχει προγραμματίσει ένα βιωματικό εργαστήρι για ενήλικες με θέμα «Στον αντίποδα της επαγγελματικής εξουθένωνσης».

Την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου, ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθούν ψυχαγωγικές δραστηριότητες για παιδιά, που θα περιλαμβάνουν: α) την Παιδική Θεατρική παράσταση «Η παραμυθού της Σελήνης» από τη θεατρική ομάδα «Φτού και Βγαίνω», β) «Τα φύλλα του φθινοπώρου … ζωγραφική για Παιδιά», μικρές δημιουργίες από πηλό από το «Τέχνης Εργαστήρι» (Υπεύθυνος κ. Σιχλιμοίρης Άρης) και γ) Κατασκευές – FacePainting από το Κέντρο Μελέτης ΕΛΕΝΗ ΘΑΝΟΥ.

Το βράδυ της Κυριακής, ώρα 20.00,  η Ε.Ψ.Ε.Π. σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών θα προβάλει την ταινία «Δύο ημέρες, μία νύχτα» («Deux jours, une nuit», Γαλλία – Βέλγιο, 2014, κατάλληλη 13+). Η προβολή της ταινίας γίνεται με την ευγενική χορηγία της SEVEN GROUP ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ A.E.

Πληροφορίες αναλυτικές σχετικά με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν στο τηλέφωνο 26510-39820 (τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-15:00), ενώ, επιπλέον, σχετικό ενημερωτικό υλικό μπορούν να βρίσκουν στην ιστοσελίδα της Ε.Ψ.Ε.Π.: www.epsep.gr.

Η είσοδος σε όλες ανεξαιρέτως τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ είναι ελεύθερη.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments