Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Το ευχαριστήριο μήνυμα του πρώην Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου κ. Κ. Γκόγκου

Το ευχαριστήριο μήνυμα του πρώην Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου κ. Κ. Γκόγκου

“Αγαπητοί συνεργάτες μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εργαζόμενοι του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

Σήμερα ολοκληρώνεται μια πεντάχρονη περίοδος συνεργασίας μας.

Μια περίοδος γόνιμη και δημιουργική, μια περίοδος κρίσιμη, αλλά και συναρπαστική.

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη του Πνευματικού Κέντρου το πρώτο συναίσθημα που ανακαλώ στη μνήμη μου ήταν ο ενθουσιασμός, αλλά και η ευθύνη.

Η διαδρομή μου στα κοινά μου έχει επιφυλάξει διάφορους σταθμούς, σε διαφορετικούς τομείς ευθύνης.

Σήμερα, με την ολοκλήρωση της θητείας μου στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, μπορώ με ασφάλεια να πω, ότι ήταν η σημαντικότερη τιμή που έχω αναλάβει.

Και αναφέρομαι σε τιμή, γιατί αυτό ακριβώς είναι το να έχεις την ευθύνη ενός τόσο σημαντικού φορέα Πολιτισμού και Αθλητισμού, αλλά και να συνεργάζεσαι με τόσο άξια στελέχη, καλλιτέχνες και φορείς.

Στα χρόνια που πέρασαν είναι κοινή ομολογία ότι πετύχαμε πολύ σημαντικά πράγματα.

Δεν είναι η ώρα του απολογισμού, αλλά θέλω να σταθώ σε τρία σημεία άξονες της πολιτικής μας στον πολιτιστικό και αθλητικό τομέα.

  1. Ανακαινίσαμε και κάναμε παρεμβάσεις στο σύνολο των κτηρίων μας, τα οποία παραδίδουμε σε άριστη κατάσταση, ικανά να υπηρετήσουν τον πολιτισμό και την καλλιτεχνική παιδεία της πόλης μας για πολλά χρόνια ακόμα καθώς και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ευθύνης μας.

  2. Αναβαθμίσαμε το κύρος όλων των σχολών και τμημάτων καλλιτεχνικής παιδείας, καθιστώντας το Πνευματικό Κέντρο τον μεγαλύτερο δημοτικό φορέα παροχής καλλιτεχνικής παιδείας της Ελληνικής Περιφέρειας.

  3. Δημιουργήσαμε νέους θεσμούς, που πατούν σε στέρεη βάση και έχουν πανελλήνιο κύρος και αναγνώριση. Με ποιοτικές εκδηλώσεις για την παράδοση, το έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, το λυρικό και την όπερα, τη συμφωνική μουσική, το βιβλίο, το θέατρο και τις εικαστικές τέχνες σε συνεργασία με σημαντικούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και σχήματα καθώς και τους μεγαλύτερους πολιτιστικούς οργανισμούς της χώρας μας, προβάλαμε την καλλιτεχνική δημιουργία στον τόπο μας.

Και τα τρία έγιναν με την στήριξη, την εμπειρία και το μεράκι του προσωπικού, των στελεχών και των συνεργατών του Πνευματικού Κέντρου.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» λοιπόν σε όλους για την υποστήριξη και την αποδοτική συνεργασία, που έγινε σε πνεύμα ομόνοιας και κατέγραψε σημαντικά αποτελέσματα.

Παράλληλα οφείλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο σύνολο των μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου , τακτικών και αναπληρωματικών, για τον γόνιμο διάλογο, την συνεισφορά τους και την αποδοτική συνεργασία .

Πολύτιμο στήριγμα και συμπαραστάτης μου και σε αυτή την διαδρομή, υπήρξε ασφαλώς η οικογένειά μου, την οποία ευχαριστώ ιδιαίτερα.

Ολοκληρώνω το έργο μου στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών με αίσθημα ικανοποίησης, πιστεύοντας ότι τίμησα με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, του Δημοτικού Συμβουλίου και βεβαίως του Δημάρχου μας Θωμά Μπέγκα.

Εύχομαι στη νέα Πρόεδρο και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή θητεία και καλή δύναμη στο έργο τους, έχοντας τη βεβαιότητα ότι η μεγάλη και συστηματική προσπάθεια που έγινε μέχρι σήμερα θα συνεχιστεί προς όφελος των δημοτών και της πόλης μας”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments