Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων /   Το Κ.Η.Φ.Η Πρέβεζας  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

  Το Κ.Η.Φ.Η Πρέβεζας  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

IMG_20160122_111506IMG_20160122_112017IMG_20160122_112323Από:Γιώργος Γκόντζος– Με πολλές ευχές για καλή , ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά  πραγματοποιήθηκε η κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας του  Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Πρέβεζας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, ο πρόεδρος της ΝΕ.ΔΗ.ΚΕΠ Χρήστος Νέσσερης, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι  Χαράλαμπος Κακιούζης και Ελευθερία Αγγέλη   οι εργαζόμενοι  του ΚΗΦΗ καθώς και οι ηλικιωμένοι οι οποίοι  περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους  στο Κέντρο.

Ο  Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Μπαϊλης  τόνισε ότι   τα άτομα της τρίτης ηλικίας αποτελούν μια κοινωνική ομάδα με αυξημένες ανάγκες  και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά  και ο Δήμος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια  για την ενίσχυση της πρωτοποριακής  δομής  του Κέντρου Ημερήσιας  Φροντίδας Ηλικιωμένων  που  λειτουργεί στον χώρο του  πάρκου Νεάπολης.

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments