Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Το μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη για τον θάνατο Γιακουμάκη

Το μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη για τον θάνατο Γιακουμάκη

«Η απώλεια του Βαγγέλη είναι μια απώλεια -γροθιά στο στομάχι για την Ελληνική οικογένεια»

vaggleis-giakoumakis-31-e1424116903906

Συγκλονισμένη από το τραγικό τέλος της υπόθεσης εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη εμφανίστηκε η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη μιλώντας στο neakriti.gr.

Άλλωστε και η ίδια είχε αφιερώσει εκπομπές με σκοπό την ανεύρεσή του. Η δημοσιογράφος έστειλε το δικό της μήνυμα προς την οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη τονίζοντας ότι είναι χρέος του κάθε Κρητικού χωριστά αλλά και της πολιτείας να στηρίξει αυτήν την οικογένεια που βιώνει τον άδικο χαμό του παιδιού της.

«Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα αποδώσουν τις ευθύνες όμως σίγουρα όλοι εμείς είμαστε αυτοί που θα μπορούσαμε να προλάβουμε παρόμοια περιστατικά χωρίς να φτάσουν σε αυτήν την τραγική κατάληξη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξη της η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει ότι μόλις από την δεύτερη εκπομπή Φως στο Τούνελ που ήταν αφιερωμένη στον Βαγγέλη, είχε διαπιστώσει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όσον αφορά την κατάληξη της.

Η Αγγελική Νικολούλη στέλνει μήνυμα και σε όλους εκείνους που γνώριζαν ή γνωρίζουν πράγματα και δεν μίλησαν ούτε σκοπεύουν να μιλήσουν στο μέλλον.

«Είναι χρέος όλης της κοινωνίας να βοηθήσεις στην απόδοση των ευθυνών όσον αφορά το έργο της δικαιοσύνης», σημειώνει υπογραμμίζοντας ότι «η απώλεια του Βαγγέλη είναι μια απώλεια -γροθιά στο στομάχι για την Ελληνική οικογένεια».

1

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments