Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Το περίπτερο του Δήμου Δωδώνης στην Πανηπειρωτική

Το περίπτερο του Δήμου Δωδώνης στην Πανηπειρωτική

DOD_EKTESIΑπό:Γιώργος Γκόντζος– Τις καλύτερες εντυπώσεις αφήνει στην Πανηπειρωτική Έκθεση, το περίπτερο του Δήμου Δωδώνης, στο οποίο φιλοξενούνται Σύλλογοι κι επιχειρήσεις.

Πρόκειται για μία προσπάθεια ανάδειξης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και των πλεονεκτημάτων της περιοχής, της δραστηριότητας που αναπτύσσουν οι Σύλλογοι και της προβολής των τοπικών επιχειρήσεων.

Μετά τα εγκαίνια της έκθεσης, το περίπτερο επισκέφθηκαν οι βουλευτές Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος και Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, Αντιπεριφερειάρχες και άλλοι, τους οποίους υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν ο Δήμαρχος Χρήστος Ντακαλέτσης, οι Αντιδήμαρχοι και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων.

Ο Δήμαρχος Δωδώνης ευχαρίστησε τις διοικήσεις των Συλλόγων και επιχειρηματίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και τόνισε πως “όλοι μαζί βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια εξωστρέφειας και προβολής του Δήμου Δωδώνης, πάνω στο οποίο θα πρέπει να χτίσουμε με συνέχεια και συνέπεια”.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά από τις πέντε το απόγευμα μέχρι τις δέκα το βράδυ, ενώ το Σαββατοκύριακο θα είναι ανοιχτή και τις πρωινές ώρες.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments