Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Το 11ο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Άρτα

Το 11ο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Άρτα

Η Τράπεζα Ηπείρου υποστηρίζει τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, συμμετέχοντας στο«11οΣυνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας»που διοργανώθηκε από το Φόρουμ των Επιμελητηρίων της Μακροπεριφέρειας Αδριατικής & Ιονίου για το διάστημα 16 – 18 Οκτωβρίου 2019, στο Επιμελητήριο της Άρτας.

Στο πλαίσιο της ενότητας «Εκπαιδευτικά και υποστηρικτικά εργαλεία για την ανάπτυξη της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» που έλαβε χώρα στις 17 Οκτωβρίου,ο κ. Βουγιούκας Ιωάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου και ο κ. Τσουκανέλης Βασίλειος, Εντεταλμένος Εκτελεστικός Σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου, πραγματοποίησαν ομιλία με θέμα «Πως τα χρηματοοικονομικά εργαλεία & οι υπηρεσίες μπορούν να ενισχύσουν τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα», παρουσία εκπροσώπων 41 Επιμελητηρίων – μελών του Forum, που προέρχονται από την  Αλβανία, Βοσνία –Ερζεγοβίνη, Ιταλία, Κροατία, Μοντενέγκρο, Σερβία, Σλοβενία και Ελλάδα.

Με τη συγκεκριμένη συμμετοχή, η Τράπεζα  Ηπείρου απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι στο επίκεντρο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων βρίσκεται ο πελάτης. Για το λόγο αυτό, έχει αναπτύξει εξειδικευμένα προϊόντα αλλά και χρηματοδοτικά προγράμματα, υψηλής ποιότητας, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν κάθε ενδιαφερόμενη γυναίκα επιχειρηματία είτε να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση είτε να την αναπτύξει περαιτέρω. Εξυπηρετώντας τον παραπάνω σκοπό, η Τράπεζα προσφέρει την καλύτερη δυνατή πρόσβαση σε κεφάλαια και ευκαιρίες για σωστή καθοδήγηση.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου,ανέφερε μεταξύ άλλων: «Για εμάς στην Τράπεζα Ηπείρου, η γυναικεία επιχειρηματικότητα είναι σήμερα το ζητούμενο. Η επιχειρηματική δυναμική και εξέλιξη των γυναικών της περιοχής μας   είναι δεδομένη. Είναι πρωταρχικός στόχος και καθήκον μας να σταθούμε δίπλα τους και να τους βοηθήσουμε να αρχίσουν αλλά και να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση.»

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments