Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Τ. Καλογιάννη : “Ανάδειξη αναδόχου για την ριζική αναμόρφωση της λεωφόρου Σταύρου Νιάρχου”

Τ. Καλογιάννη : “Ανάδειξη αναδόχου για την ριζική αναμόρφωση της λεωφόρου Σταύρου Νιάρχου”

Η δήλωσή της Τατιάνας Καλογιάννη σχετικά με την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση του έργου: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΙΑΡΧΟΥ.

«Ενώ ο παραλίμνιος δρόμος της πόλης μας παραμένει πλημμυρισμένος και αδιάβατος για πεζούς και οχήματα λόγω βροχόπτωσης, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι από χθες έχουμε ανάδοχο για το έργο ριζικής αναμόρφωσης της λεωφόρου Νιάρχου. Είχε προηγηθεί η εκπόνηση των σχετικών μελετών, η αδειοδότηση του έργου, η ένταξή του στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020 και η δημοπράτησή του.
Άλλο ένα σπουδαίο έργο για την Περιφέρεια Ηπείρου και την πόλη των Ιωαννίνων αρχίζει να υλοποιείται, ένα έργο που θα παρέχει υψηλότατο επίπεδο ασφάλειας και εξυπηρέτησης των μετακινούμενων, που θα αναβαθμίσει ουσιαστικά το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων.
Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας, εκτός από ισχυρή πολιτική βούληση, απαιτούνται αποφασιστικότητα, εντατική εργασία και αποτελεσματικότητα».

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments